25 / 04 / 2024

fırıncılar

fırıncılar

Zincir marketlerin ekmek üreticilerine yapacağı asgari ödeme tutarının, tarife fiyatının en az yüzde 80'i olarak belirlenmesi fırıncılar tarafından memnuniyetle karşıladı.

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fırıncılara uygun fiyattan verdiği Un Destek Projesi’nin sona ermesinin ardından sektörün önemli isimleri ekmeğe büyük zam geleceğini açıkladı.

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

2024’ün en ucuz sıfır araç modeli hangisi? Hyundai 2024 model araçlarının şubat ayı fiyat listesini açıkladı!

Otomobil markası Hyundai, şubat ayı girerken 2024 model sıfır araçlarının zamlı liste fiyatlarını duyurdu. Geçen aya göre en az 30 bin TL'lik bir fiyat artışı ile dikkat çeken marka, 2023 model araç satışlarını geride bırakmayı amaçlıyor.

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İzmir'de ekmek ve simide kira zammı!

İzmir'de bazı fırınlar ekmek ve simiti zamlı olarak satmaya başladı. 7 lira ekmek 10 liraya satılıyor. Fırıncılar gerekçe olarak kira ve faturaları gösterdi...

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

Dacia'nın tüm modellerinde Kasım ayına özel dev kredi fırsatı başladı. Peki Dacia sıfır araç fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

Sıfır otomobil piyasasında ''araç yok '' diyen bayilerin etekleri tutuştu! Kampanya üstüne kampanya başlattılar

Hükümetin fahiş artan otomobil piyasasına yönelik yaptığı yaptırımlar sonucunda işler değişti. Sıfır otomobil satan bayiler aylar öncesinde ''araç yok'' diyerek müşterileri geri çeviriyordu. Şimdi ise kampanya üstüne kampanya başlatan bayiler otomobil satışlarına hızla devam ediyor.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Sıfır araçta yeni dönem! Fiyatları düşürecek gelişme

Sıfır otomobil satışlarında yeni bir döneme giriliyor. Bir tarafta da ön satışına başlanan otomobillerin saatler içinde tükenmesi de dikkat çekti. Daha ilk saatlerde biten sıfır araçlar karşısında bazı modellerde yaşanan bolluk atılan adımların işe yaraması olarak yorumlandı.

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

fırıncılar Haberi

fırıncılar

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, zincir marketlerin fırıncılara yapacağı asgari ödeme tutarının, tarife fiyatının en az yüzde 80'i olarak belirlenmesini memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı.

Ticaret Bakanlığının Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te yaptığı değişiklikle, fırıncılara yapılacak asgari ödeme tutarını yeniden belirlemesine yönelik Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı açıklamalar yaptı.

Ekmek alımlarında, yüksek seyreden bayi karının fırıncı esnafını mağdur ettiğini belirten Balcı, yönetmelikte yapılan değişikle bu konuda önemli bir adım atıldığını aktardı. İşte Balcı'nın dikkat çeken değerlendirmeleri...

Balcı, düzenlemenin üreticinin mağduriyetinin önlenmesi bakımından olumlu olduğunu vurguladı. Zincir marketlerin ekmek tedarikçilerin kaldıramayacağı fiyatları teklif ettiğini söyleyen Balcı, "Bu durum fırıncıyı da sıkıntıya sokuyordu. Düzenleme, üretici olan fırıncı esnafının mağduriyetine son vermiş olacak. Zincir marketler üzerinden yaşanan olumsuzluklar...