23 / 04 / 2024

florence nightingale nijeryaya hastane açacak

florence nightingale nijeryaya hastane açacak

Florence Nightingale Grup, Nijerya'da hem okul hem de hastane açma hazırlığı yapıyor...

Fiba Holding, Florance Nightingale'deki hissesini devrediyor!

Fiba Holding, 2014 yılında Florance Nightingale’den aldığı yüzde 50 hissesini devretme kararı aldı. Devretme kararıyla ilgili Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi oluyor?

Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında Kadıköy Şifa Hastanesi'ni satın almıştı. Bu sürpriz satış medyada genişçe yer aldı.

Loca Gayrettepe projesi kimin?

Bu yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Loca Gayrettepe projesi Florence Nightingale Gayrettepe Hastanesi'nin yanında konumlandırılıyor...

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

Kadıköy Şifa Hastanesi satılıyor!

Rekabet Kurumuna Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

1+1 evler insan sağlığını doğrudan etkiliyor!

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü, Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, genç yaştakilerin çekici bulduğu bu küçük dairelerin 30'lu 40'lı yaşlardakiler için hayatı daha çekilmez sağlıksız hale getirdiğine dikkat çekiyor.

Fiba Holding Antalya'da AVM ve hastane yapacak!

YÖRSİAD üyesi işadamlarıyla buluşan Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, Antalya'da yatırım planları olduğunu belirterek, "Bir otel ve Florence Nightingale Antalya Hastanesi önceliğimiz" dedi.

Fiba, Florence Nightingale’e ortak olmak için imzayı yarın atıyor!

Hüsnü Özyeğin’in şirketi Fiba, Florence Nightingale’e ortak olmak için imzayı yarın atıyor. Sektör kulislerinde konuşulan iddiaya göre Fiba, hastaneler grubunun yüzde 50 hissesine sahip olacak...

Ege Seramik 37. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Modern mekan sevenler için, Albis, Amazon, Carmen, Drop, Florence, Game, Havana, Love, New York, Paradise, Pixel ve Step serileri sunuldu. Klasikten vazgeçemeyenler için ise Antique serisi dikkati çeken ürünler arasında yer aldı...

Fiba Sağlık Yatırımları, Florence Nightingale ile ortak girişim kurmak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Fiba Sağlık Yatırımları, Florence Nightingale ile ortak girişim kurmak için Rekabet Kurumu'na başvurdu. İnternet sitesinde yer alan bilgiye göre, Grup Florence Nightingale Hastaneleri beş adet hastaneye sahip.

Fiba, Florence Nightingale Hastaneleri ile ortaklık için Rekabet Kurulu'na başvurdu!

Fiba Sağlık Yatırımları, Florence Nightingale Hastaneleri Holding'den Grup Florence Nightingale Hastaneleri' nin hisselerini alarak ortak girişim kurmak için Rekabet Kurulu' na başvurdu. Devralınacak hisse oranı belirtilmedi...

Florence Nightingale, Nijerya'da yatırım yapmaya hazırlanıyor!

Florence Nightingale Grup, Nijerya'da hem okul hem de hastane açma hazırlığı yapıyor...

florence nightingale nijeryaya hastane açacak Haberi

florence nightingale nijeryaya hastane açacak

Türkiye'nin köklü özel hastanelerinden olan Florence Nightingale Grup, Nijerya'ya yatırım yapacak. Florence Nightingale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemşid Demiroğlu, yerel bir ortaklıkla Nijerya'da kompleks kurmayı hedeflediklerini...