20 / 04 / 2024

Folkart Life folkart yapı

Folkart Life folkart yapı

Folkart Life Bornova Konutları Adnan Menderes Havalimanı yakın konumda hayata geçiriliyor. Toplam 828 adet daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri!

Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Bornova Folkart Life fiyat listesi!

Bornova Folkart Life fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Dairelerin alanları 46 ile 211 metrekare arasında farklılık gösteren Folkart Life Bornova 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Peki Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesinde 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği Folkart Life Bornova projesinde yer alan konutlar için teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek. Projede toplam 828 konut yer alıyor.

Folkart Life Bornova Rezidans satılık!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Folkart Yapı Folkart Life Bornova lokasyon!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova lokasyon bilgisi kapsamında proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın yerde bulunuyor.

Folkart Life Bornova'da 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği Folkart Life Bornova projesinde daire seçenekleri stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Projede teslimler Haziran 2017'de yapılacak.

İzmir Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bornova Folkart Life Rezidans fiyat!

Daire alanlarının 46 metrekareden başladığı proje toplam 25 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Bornova Folkart Life Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+0' larda 192 bin TL'den başlıyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova nerede?

Folkart Life Bornova'da banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Folkart Yapı Folkart Life Bornova nerede?

İzmir Folkart Life Bornova satış ofisi telefon!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life folkart yapı Haberi

Folkart Life folkart yapı

"Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen proje İzmir Bornova'da yükseliyor.


Folkart Life Bornova Konutları Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunan projenin 18 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İzmir Folkart Life Rezidans'ta 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje metro ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova'da kapalı otopark, koşu ve yürüyüş yolu, restoranlar, yüzme havuzları, cafe ve çarşı, SPA ve fitness, çocuk havuzu ve açık - kapalı süs havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan...