29 / 03 / 2024

fuaye süreyyapaşa iletişim

fuaye süreyyapaşa iletişim

Fuaye Süreyyapaşa ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Fuaye Süreyyapaşa projesi 106 bin metrekare alan üzerinde 32 blokta toplam 626 adet konuttan meydana geliyor

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları! 250 bin 923 TL'ye!

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları 250 bin 923 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri'nde daireler orman ve deniz manzaralı olarak ikiye ayrılıyor...

Fuaye Süreyyapaşa'da kalan son daireler satışta!

MALTEPE Süreyyapaşa'da Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Fuaye projesinin Süreyyapaşa etabında yaşam başladı. Projede alternatif ödeme seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan daire fiyatları 250 bin 923 TL'den başlıyor...

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa!

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa Konutlarında yer alan stüdyo daireler 455 bin 460 TL'den başlayarak yükseliyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evlerinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor...

Fuaye Süreyyapaşa Konutları!

Fuaye Süreyyapaşa konutları projesi daire fiyatları 242 bin 438 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Fuaye Süreyyapaşa projesi Yılmaz İnşaat tarafından inşa ediliyor.Proje 626 konuttan meydana gelmektedir...

Fuaye Süreyyapaşa iletişim!

Fuaye Süreyyapaşa iletişim bilgileri haberimizin içinde telefon numarası ve web adresi olarak yer alıyor

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim!

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 204 bağımsız birimden oluşan Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde teslimler Mayıs 2017 yılında yapılıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Inistanbul Gala Davutpaşa iletişim!

Ödemeleri kapsamında 30 aya kadar taksitlendirme sağlanan projede daire alanları 48 metrekareden başlıyor. Inistanbul Gala Davutpaşa iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Davutpaşa iletişim!

Nef Inİstanbul Davutpaşa iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabilen Axis İstanbul ofis projesinde metrobüse 600 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Söğütlü Towers iletişim!

Trabzon Akçabat 'ta inşa edilen Söğütlü Towers projesi 2 bloktan oluşuyor. 3+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşan Söğütlü Towers iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.

fuaye süreyyapaşa iletişim Haberi

fuaye süreyyapaşa iletişim

32 blok halinde inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa Yılmaz İnşaat imzası taşıyor. Fuaye Süreyyapaşa ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projeden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de hayata geçirilen Fuaye Süreyyapaşa 106 bin metrekare alan üzerinde toplam 626 adet konuttan meydana geliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 1+1 loft ve 3+1 tiplerinde tasarlandı.


Fuaye Süreyyapaşa ne zaman teslim?

Fuaye Süreyyapaşa ne zaman teslim sorusuna hemen olarak yanıt veriliyor.


Fuaye Süreyyapaşa Maltepe sosyal alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, kaykay pisti, sebze bahçeleri, mutfak atölyesi, yoga ve pilates atölyesi, hobi odası, fitness merkezi, mini Sinema salonu, sauna, bisiklet ile yürüyüş parkurları ve her daireye özel otopark bulunuyor.


Fuaye Süreyyapaşa nerede?

Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / Istanbul


Fuaye Süreyyapaşa iletişim

Telefon: 444 22 83

Web Adresi: