27 / 04 / 2024

Fuzul Ev vade ortası sistem

Fuzul Ev vade ortası sistem

Fuzul Ev kampanyası kapsamında çekilişli, peşinatlı erken teslim, vade ortası veya ara ödemeli erken teslim sistemi ile ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede faizsiz, peşinatsız ödeme yapılabiliyor.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

İlk kez ev sahibi olacaklar için yeni düzenleme yolda! Faiz oranı ve vade ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz geçtiğimiz günlerde ilk kez ev sahibi olacaklar için destek sağlanacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili ayrıntılar gelmeye başladı, faiz oranı ve vade ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Asgari ücretliler 1.650 TL taksitle ev sahibi olacak! Yüzde 25 peşinat, 20 ay vade fırsatı kaçmaz! 81 ilde başlıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde sona gelindi. Dev projenin detayları 13 Eylül Salı günü duyurulacak. Dar gelirlilere ve sgari ücretlilere yüzde 10 peşinat, 20 yıl vade imkanıyla ev sahibi olma imkanı sunulacak. İşte dev sosyal konut projesindeki son dakika gelişmeleri...

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Livera Homes'ta 0.98 vade farkı ile ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmelerini amaçlayan Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Başakcity Fuzul Yapı'da senetle topraktan ev sahibi olma fırsatı!

Başakcity Evleri'nde topraktan senetle ev sahibi olunabiliyor. Yüzde 5 peşinat avantajı bulunan projede 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017!

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olmak mümkün. Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Başakcity Boutique Residence'ta senetle topraktan ev sahibi ol!

Fuzul Grup hayata geçirilen Başakcity Boutique Residence 123 konuttan meydana geliyor. Projede senetle topraktan ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı!

Fuzul Yapı'nın en yeni projesi Başakcity Boutique projesinde Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor...

Fuzul Ev vade ortası sistem Haberi

Fuzul Ev vade ortası sistem

Fuzul Ev kampanyası ile taksitlerinizin tamamı faizsiz ve vade farksız ödeniyor, taksit dondurma işlemi uygulanıyor, ödeme sıkıntısı yaşandığı zorunlu hallerde, sistemden ayrılabiliyor. 


Fuzul Ev kampanyası!


Vade ortası sistem!

Bu sistem ile faizsiz, çekilişsiz ve vade farksız ödeme yapılıyor. Taksit ödemelerinin yarısında konut sahibi olunabilen sistemde gruplar 11 aydan 121 aya kadar devam ediyor.


Ara ödemeli erken teslim sistemi!

Peşinatsız ödeme seçeneği sunan bu sistemde yapılan her ara ödeme, taksit rakamlarını düşürüyor ve taksit ödemelerin ortasından önce teslimler gerçekleşiyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi!

Tüm taksitlerin sabit olduğu peşinatlı erken teslim sisteminde vade farksız ve faizsiz ödeme yapılıyor. Projede peşinat tutarı ne kadar yüksek olursa, teslimler o kadar erken gerçekleşiyor. Peşinat tutarına bağlı olarak da taksit tutarları düşüyor.


Çekilişli sistem!

Çekilişli sistemden ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına uygun olan...