26 / 04 / 2024

G Hub satış ofisi

G Hub satış ofisi

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Bir ev satışı ortalama kaç gün sürer?

Emlak sektöründe merak edilen konulardan biri de ev satışının kaç gün sürdüğüdür. Özel mülklerin satışlarının hemen yapılması beklenemez. Ev satışında büyük rol oynayan bazı faktörler vardır. Bu faktörlere bağlı olarak satışı kısa veya uzun süreli olabilir. Peki bir ev ortalama kaç günde satılır?

Oksijen Park Gözdağı satışta! Yeni proje! 

Oksijen Park Gözdağı projesinde konut satışları başladı. Peki Oksijen Park Gözdağı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Oksijen Park Gözdağı ile ilgili merak edilen detaylar...

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Qadraj Gözdağı satışta! Yeni proje!

Hill İnşaat tarafından hayata geçirilen Qadraj Gözdağı projesi satışa çıktı. Projede daireler 583 bin 211 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Gölbaşı'nda 8.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı Satış Memurluğu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 963 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Her gün 7 bin 400 konut satıldı!

Düşük faiz hamlesiyle konut satışları çifte rekor kırdı. Temmu ayında hem kredili hem toplam satışta tüm zamanların en yüksek rakamı geldi. Geçen seneye göre satışlar yüzde 124.3 artarak 229 bin 357 oldu. İpotekli de yüzde 900.6 artarak 130 bin 721’e çıktı. Her gün 7 bin 400 ev satıldı

G Hub satış ofisi Haberi

G Hub satış ofisi

G Hub Mar Yapı projesinde satışlar henüz başlamadı. 1+0'dan 2+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sefaköy'de inşa ediliyor.


G Hub Mar Yapı "Aradığınız her şey" sloganıyla basına tanıtılıyor. Konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan proje 55 milyon 460 bin TL yatırım bedeline sahip.
 

G Hub Mar Yapı nerede?

Fiyatların henüz netleşmediği proje 2 blok olarak planlandı. Proje Arel Üniversitesi ile Sancak Air'in arasında kalan kısımda, Sefaköy'de E5'e sıfır cepheli konumda yer alıyor. 


 

Mar Yapı proje alanı

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi!
Tel: 444 20 25
Web: http://www.maryapi.com.tr/

Ezgi...