25 / 04 / 2024

Galatasaray ile Emlak Konut anlaşma

Galatasaray ile Emlak Konut anlaşma

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Gayrimenkul alırken veya satarken tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Gayrimenkul alım-satım işlemlerinde bazı adımlar izleniyor. Peki, Gayrimenkul satışında tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

TC ile emlak vergisi ödeme nasıl yapılır?

1 Mart'ta emlak vergisi ilk taksit dönemi başlıyor. Ödemesini belediyeye gitmeden online olarak gerçekleştirmek isteyenler "TC ile emlak vergisi ödeme nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Emekli emlak vergisi muafiyet dilekçesi 2022!

Emekliler muafiyet şartlarını taşımaları halinde bir dilekçe ile emlak vergisinden muaf olabiliyor. İşte emekli emlak vergisi muafiyet dilekçesi 2022...

Emlak vergisi sorgulamaları için yeni talimat!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), il ve ilçe belediyelerine TC kimlik ile emlak vergisi sorgulama uygulamasının sona erdirilmesi için talimat gönderdi.

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

IMF, zengin ülkelerde veraset ve emlak vergisini artıracak!

IMF, zengin ülkelerde eşitsizlikleri azaltmak için kademeli vergilendirme uygulamasına geçilebileceğini ve veraset ile emlak vergilerini artırabileceklerini açıkladı. 

Galatasaray ile Emlak Konut anlaşma Haberi

Galatasaray ile Emlak Konut anlaşma

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut GYO ile yapılan yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Düşler Vadisi Riva Satış Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray Kulübü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan yeni protokol duyuruldu. Toplantıya Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli ve Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz katılım gösterdi.

Mustafa Cengiz, Florya arazisiyle ilgili imzalanan yeni anlaşmayla ilgili "Florya bütün kulüplerin olduğu gibi bizim de mabedimiz, yuvamız, çalışma alanımız. Bunun bize kazandırılması çok önemli bir hizmet. İhalenin realize olduğu 2018 Mayıs sonu itibarıyla kaynaklanan bütün giderleri ödeyeceğiz. Aldığımız parayı tekrar iade ediyoruz. Evimizin bedelini ödeyerek sahip oluyoruz. Bütün herkesin bu bağlamda...