28 / 03 / 2024

Galip Altıay cenaze

Galip Altıay cenaze

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Gayrimenkule yabancı ilgisi azalıyor! 2023'ün ilk altı ayında yüzde 50 düşüş kaydedildi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını ele aldı. 2023'ün ilk altı ayında yabancıların yatırımcılarında yüzde 50 düşüş kaydedildi.

Oteller nakit paraya sıkıştı! Kredi borçları 100 milyara dayanacak!

Nakit akışını yönetemeyen oteller, kredi yoluna gitti. 2022’nin ilk altı ayında oteller bankalardan 21 milyar lira kredi kullanırken, bu yıl rakam 64 milyar liraya yükseldi. Artışın yıl sonuna kadar 100 milyar lirayı bulması bekleniyor.

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Dev otomobil markası satış rekoru kırdı! Yeni fiyat listesi de yayınladı

Ülkemizde araç satış piyasasının sürekli hareketli bir durumda. DS Automobiles, Yılın ilk altı ayında 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla Türkiye tarihindeki en yüksek ilk yarı satış performansını yakaladı. DS Automobiles'in yeni fiyat listesi de yayınlandı.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

2023'ün ilk yarısında elektrikli otomobil satışları yüzde 465,3 arttı!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışları, bu senenin ilk altı ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 465,3 yükseldi ve 12 bin 792 oldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı'ndan borçlulara müjde! Bu borç kredisini 6 ay sonra ödeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanla duyurduğu borç kapatma kredisi, vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Bu özel kredi sayesinde vatandaşlar, var olan borçlarını hızlıca kapatıyor ve altı ay sonra, kendi ödeme yeteneklerine uygun bir planla ödemelere devam ediyorlar. 

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

DASK, ev sahiplerine daha yüksek teminat sağlamak için azami tutarı yükseltiyor!

DASK, zorunlu deprem sigortası primlerini altı ay önce iki katına çıkarmıştı. Şimdi ise, ev sahipleri için azami teminat tutarını belirlemek için adımlar atmaya başladı. İşte, DASK'ın kararı, ev sahiplerini doğrudan etkileyecek.

Hükümet Kamu işçilerine teklif hazırlıklarını tamamladı! Bakın ne teklif edilecek?

Türk-İş genel başkanı Atalay kamu işçisi için yeni teklifin 12.000 TL tavan ücrete çıkarıldığını duyurdu. İlk altı ay adına %40 zam uygulanacak. İşte tüm detaylar…

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

Galip Altıay cenaze Haberi

Galip Altıay cenaze

Emlak Bankalılar  Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı taziye ilanı yayınladı.

"Üyemiz Galip Altıayı'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz"

Altıay'ın cenazesi 24 Temmuz'da ikindi namazına müteakip İstanbul Kayabaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...