25 / 04 / 2024

Gani Müjde hırsız olayı

Gani Müjde hırsız olayı

Yapımcı ve yönetmen Gani Müjde’nin Kağıthane’deki beş katlı binasına hırsız girdi, boş dairelerdeki kombi ve bataryaları çaldı

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ailelere müjde. Hızır gibi yetiştiler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailelerin en ihtiyaç duyduğu dönemde öğrencilere kırtasiye yardımı gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzonlulara yeni müjde! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projesi için beklenen müjde geldi. İşte TOKİ Trabzon projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Apple zamlarından sonra Ziraat Bankası'ndan müjde!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Elektronik ürünleri uygun fiyatlarla almak isteyenlere harika bir fırsat! Troyestore.com'da Bankkart ile yapacağınız alışverişlerde muhteşem ödüller sizi bekliyor.

2023 emekli zamlı maaşları netleşiyor! Tabloya bakın maaşınızı öğrenin! Emeklilere müjde!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2023 Temmuz zamlı maaşları netleşiyor. Zamlı maaşlar temmuzun ilk haftası kesinleşecek. Tabloya bakın maaşınızı öğrenin! Emeklilere müjde!

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. 

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Garanti'den büyük bir müjde geldi

Garanti Bankası'ndan nakit paraya ihtiyaç duyan ancak bir türlü nakit paraya ulaşamayan vatandaşlar için büyük müjde geldi. İşte Garanti Bankası tarafından hazırlanan hızlı kredi kampanyasının detayları...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartsız personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğünden, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek alımlara ilişkin kadrolar duyurulurken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs olduğu öğrenildi.

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

Gani Müjde hırsız olayı Haberi

Gani Müjde hırsız olayı

Gani Müjde, Kağıthane'de beş katlı bina yaptırdı. Henüz kimseye kiraya verilmeyen binaya geçtiğimiz aylarda hırsız girdi. Binadaki kombilerden musluk bataryalarına pek çok demirbaş eşya çalındı. İnceleme yapan polis, parmak izinden kısa sürede hırsızı yakaladı ve cezaevine gönderdi.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre savcılığa ifade veren F.K., suçunu kabul etti. Hakkında hırsızlık suçundan dava açılan F.K., geçtiğimiz günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı, "Pişmanım" dedi. Gani Müjde ise "4.500 liramı ödesin affedeyim" dedi. F.K. serbest kaldı.