19 / 04 / 2024

Garanti Bankası\'ndan 3 günde mortgage kredisi

Garanti Bankası\'ndan 3 günde mortgage kredisi

Bugüne kadar 132 bin kişiyi ev sahibi yapan Garanti Mortgage, 2009'da 2.5 milyar TL değerinde 32 bin konut kredisi kullandırdı

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Kamu bankası Ziraat, 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı sağlıyor. İşte taşıt kredisine ilişkin tüm merak edilenler...

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik Garanti Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından bireysel emeklilik kampanyası hakkında detaylara yer verildi.

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi... Faiz oranını görenler şaştı kaldı. Verecekler miktar da belli

Garanti Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından verilecek kredinin detayları da açıklandı.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik 1000 TL müjdesi geldi. Garanti Bankası müşterilerinin hemen buna bakması gerekiyor. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeniden alevlenen rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemeleri yaparak emeklilere maddi destek sağlama hedefini

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek yaz kredisinden herkes faydalanabilecek.

Garanti Bankası'ndan yaz müjdesi geldi

Garanti Bankası'ndan yaz aylarına ilişkin kredi müjdesi geldi. Banka tarafından verilen bu müjde şu sıralar paraya ihtiyacı olan çok sayıda vatandaşımızı sevindirecek.

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Garanti Bankası\'ndan 3 günde mortgage kredisi Haberi

Garanti Bankası\'ndan 3 günde mortgage kredisi

Garanti Mortgage'in 2010 hedefi ise yüzde 20 büyümek. Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, konut kredileri piyasasının son 5 yılda 15 kat büyüdüğünü belirterek, toplam kullandırılan konut kredisi miktarının 42.5 milyar TL'ye ulaştığını, bu rakamın 2010'da 50 milyar TL'ye ulaşmasını öngördüklerini söyledi. Onaran, Garanti Mortgage'ın da 26 kat büyüme kaydettiğini ve bugüne kadar 132 bin kişiyi ev sahibi yaptığını belirterek, 2009'da 2.5 milyar TL değerinde 32 bin adet yeni konut kredisi kullandırdıklarını söyledi. Garanti Mortgage'ın toplam konut kresi stokunun 5.9 milyar TL olduğunu ifade eden Onaran, 2010 yılında da yüzde 20 büyüyerek 3.5 milyar TL değerinde 40 bin konut kredisi kullandırmayı hedeflediklerini anlattı.

GÜNDE 1200 KİŞİ
Son yıllarda inşaat sektöründe derin bir daralma yaşandığını, ancak bu dönemin geride kaldığını...