23 / 04 / 2024

Garanti Evini Gösterene Konut Kredi Faizleri

Garanti Evini Gösterene Konut Kredi Faizleri

Garanti Bankası sahip olduğu evi teminat gösteren müşterilerine yüksek limitli ve uzun vadeli konut kredisi kullandırıyor...

Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor!  

KİPTAŞ "İstanbul Yenileniyor" projesi kapsamında bina güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor...

Evini günlük kiraya verenlere dikkat: artık yeni düzenlemeyle günlük kiralama yapılabilecek

Günübirlik kiralamalarla ilgili yeni bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Bu düzenleme, günübirlik kiraya verilen konutların ticari işletme olarak kabul edilmesini ve bu nedenle belge edinilmesini zorunlu kılabilir. Bu tarz işletmenin açılabilmesi için yazılı onay gerekiyor. 

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Garanti BBVA'dan 1.000 TL bonus kazanmak için son 3 gün! Bu kampanyayı aman kaçırmayın! 

Garanti BBVA peş peşe açıkladığı kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Banka şimdi de 1.000 TL bonus kazandırıyor. İşte Garanti BBVA'nın o kampanyası ile ilgili tüm detaylar...

Garanti BBVA'dan flaş hamle! Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon açıklandı

Milyonlarca emekliyi yakından alakadar eden haber Garanti BBVA'dan yapıldı. Bankalar arda arda promosyon ücretlerini sunarken Garanti Bankası da Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte güncel emekli promosyon rakamları.

Garanti BBVA son noktayı koydu! Promosyonda böylesi görülmedi.. Emekliler zil takıp oynayacak

Garanti Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine birçok finansal hizmet sunmaktadır. Garanti Bankası, müşteri memnuniyetine ve kaliteli hizmet sunumuna önem veren bir banka olarak emekli vatandaşlara sunulan promosyon tutarlarını güncelledi.

Garanti BBVA'dan görülmemiş promosyon! Bu teklifi kaçıran dizini döver

Bankalar emekli promosyon rakamlarını güncellemeye başladı. Bu bankalardan biri de Garanti BBVA. Nisan ayı güncellemesinden sonra emekli promosyon rakamlarındaki yeni tarifenin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Garanti BBVA'dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

EYT'nin son şeklini almasıyla beraber bankalar da promosyon rakamlarını güncelledi. Garanti BBVA'da emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ikaz etti. İşte güncel emekli promosyon rakamlarındaki son durum.

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Garanti'den gençlerin yüzünü güldürecek kampanya! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası'ndan güzel haber geldi. Garanti Bankası, gençlere müjdeyi resmen verdi! İşte bütün ayrıntılar...

Garanti Evini Gösterene Konut Kredi Faizleri Haberi

Garanti Evini Gösterene Konut Kredi Faizleri

Garanti Bankası sahip olduğu konutu teminat göstererek konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Evini Gösterene Konut Kredisi Özellikleri

1.    Kredi TL cinsinden kullanabilir.

2.    Maksimum kredi vadesi 36 aydır.

3.    Kullandırım anında Garanti Bankasında geçerli olan güncel Evini Gösterene Mortgage faiz oranı uygulanır.

4.    Krediye teminat gösterilen konutun şahsın kendine ait olması gerekmektedir.

5.    Evini Gösterene Konut Kredisi sabit faizli olarak kullanılabilir.

6.    Sabit faizli kredilerde, kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa, ödenen anapara tutarının yüzde 1'ini, 36 aydan fazla ise yüzde 2'sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.

7.    Genel olarak kefil koşulu aranmamakla birlikte şubeler gerekli gördüklerinde kefil talep etme hakkına sahiptir.

Garanti Bankası Evini Gösterene Konut Kredisi Faizleri

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Garanti...