20 / 04 / 2024

Gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar

Gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar

Şimşek, proje ile tapu ve kadastro bilgilerinin güncellenmesi, e-Devlet faaliyetleri ile entegrasyonu, kadastro dairelerinin vatandaşlık hizmetlerinin geliştirilmesi, gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar yapılması amaçlandığını kaydetti

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesine 2023 ayarı! Resmen zam geldi, tutarlar yükseldi! Hemen bakın!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından, 2023 yılında uygulanacak gayrimenkul değerleme asgari ücretleri resmen yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Torun ve İnci Torun ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul değerleme tarifesi neye göre belirlenir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncellemeyle, değerleme ücretlerinde ortalama yüzde 7,5 oranında artış yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Atakule GYO Riva parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii'nde yer alan 15.055 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Doğuş GYO Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme şirketlerinden hizmet alınmasına karar verildi.

Gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar Haberi

Gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, kamunun yeniden yapılanmasına kaynak bulmaya devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda Dünya Bankası kaynaklı kredilerle de bazı kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli hale getirdiklerini söyledi.


 Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamunun yeniden yapılanmasına önem verdiklerini, bu amaçla sağlanan dış kaynakların etkin ve yerinde kullanıldığını ifade etti.


Söz konusu kaynakların kamuda vatandaş memnuniyetini artırmada önemli rol üstlendiğini vurgulayan Şimşek, bu çerçevede Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çabası ile tapu ve kadastro işlemlerinin modernizasyonu için Dünya Bankasından 81 milyon avroluk ek finansman sağlandığını bildirdi.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan "Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi"nin (TKMP) finansmanı amacıyla 9 Haziran 2008 tarihinde Dünya Bankasından 135 milyon avro tutarında kredi sağlandığını hatırlatan Şimşek, proje ile tapu ve kadastro bilgilerinin...