25 / 04 / 2024

gayrimenkul satışı teklif

gayrimenkul satışı teklif

Geçen cuma günü vergisel bazı düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifi Meclis’e sunuldu. Teklif ile 6183 sayılı yasada değişiklik yapılarak gayrimenkullerin de elektronik ortamda satışının önü açılacak.

Halkbank 75 ilde 2039 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Halkbank Gayrimenkul, 75 ilde 2039 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Türkiye Halk Bankası A.Ş. gayrimenkul satış ilanına göre ihale, elektronik ortamda teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak...

TTA Gayrimenkul 3 ilde 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Erzincan ve Nevşehir'de bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul Gaziantep'te 4 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 16 ve 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Halkbank 37 ilde 207 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Halkbank Gayrimenkul, 37 ilde 207 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Türkiye Halk Bankası A.Ş. gayrimenkul satış ilanına göre ihale, elektronik ortamda teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak...

İstanbul Defterdarlığı 6 gayrimenkul satıyor!

İstanbul Valiliği Defterdarlık Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beyoğlu, Arnavutköy, Sarıyer, Bağcılar'da 6 adet gayrimenkul satışı Açık Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

TTA'dan Aydın, Gaziantep, Van'da 9 gayrimenkul satışta!

TTA Gayrimenkul A.Ş. tarafından Aydın, Gaziantep ve Van'da yer alan 9 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 17 Şubat 2015 olarak belirlendi...

Nazilli Belediye Başkanlığı 9 Ekim'de 30 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Nazilli Belediye Başkanlığı; 30 gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık teklif usulü yapılacak ihalenin tarihi 9 Ekim olarak belirlendi. Söz konusu gayrimenkuller arsa, kestanelik ve tarla olarak belirlendi.

Çankaya Belediye Başkanlığı 55 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Çankaya Belediye Başkanlığı; 55 gayrimenkulü kapalı teklif usulü artırma yolu ile satışa çıkardı. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak olan gayrimenkuller konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Gayrimenkul satışları yüzde 7,5 geriledi, markalı konut satışı hız kesmedi!

TÜİK verilerine göre, gayrimenkul satışlarında bu yılın ilk dört ayında yüzde 7.5 ve nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12.3'lük düşüş görülse de markalı konut üreticileri satışlardan memnun.

Milli Emlak İzmir'de 3 adet gayrimenkul satıyor: 5 milyon 170 bin liraya!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Karşıyaka Emlak Müdürlüğü İzmir Menemen ve Aliağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 18 Haziran ve 19 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı!

28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe giren Yeni Tüketici Kanunu ile birlikte ön ödemeli satış sözleşmesini imzalayan tüketicilere yeni haklar tanınıyor. İşte onlardan biri: Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı..

Emre Erol: Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdü!

TUİK’in bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini yorumlayan Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol, Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdüğünü bildirdi. Erol, ikinci el konut satışlarındaki artışı mevsimsel hareketliliğe bağlı

gayrimenkul satışı teklif Haberi

gayrimenkul satışı teklif

Dünya Gazetesi köşe yazarı Numan Emre Ergin bugünkü köşesinde vergisel bazı düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifini kaleme aldı. 

İşte Numan Emre Ergin'in 'Maliye ölümü gösterdi, sıtmaya razı etti' başlıklı yazısı...

Değerli okurlar, geçen cuma günü vergisel bazı düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifi Meclis’e iletildi. Bu yazımda söz konusu teklifte vergiye ilişkin olarak yapılması öngörülen değişikliklerden bahsedeceğim.

İlk olarak şirketlerin tamamını yakından ilgilendiren düzenlemeden başlayayım. Kurumlar Vergisi Kanunu’na eklenecek geçici bir madde ile kanunen yüzde 20 olan kurumlar vergisi oranının, 2021 yılı vergilendirme dönemine ait kurum kazançları için yüzde 25, 2022 yılı vergilendirme dönemine ait kurum kazançları için yüzde 23 olarak uygulanması teklif edilmektedir. Bu oranlar, özel hesap dönemi tayin edilen kurumlar için ilgili yıl içinde başlayan hesap dönemlerine ait kazançlarına uygulanacaktır.

8 Mart...