25 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımı ne kadar güvenli

gayrimenkul yatırımı ne kadar güvenli

TÜİK ve TKFE’nin açıkladığı verilere göre Türkiye’de hem konut fiyatları hem de satış oranları artarken, uzmanlar mega projeler, kredi imkanları ve gayrimenkule ilginin bu artışın temel sebepleri olduğunu vurguluyor

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında avantajlı yöntem: Gayrimenkul Yatırım Fonu!

Az bilinen ama birçok avantaja sahip olan bir yatırım enstrümanı olan Gayrimenkul Yatırım Fonu, gayrimenkul yatırımında avantajlı yöntem olarak öne çıkıyor...

Edip Gayrimenkul Yatırım'ın portföy değeri ne kadar?

Edip Gayrimenkul Yatırım, 212 AVM'nin, Mahmutbey'deki arsasının, Lüleburgaz'daki tesis ve arsalarının değerini açıkladı...

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkul yatırım fonlarında yeni düzenleme!

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre, satışlar 6 ay içinde başlayabilecek, Yapı kayıt belgesi alınan yapılar da fon portföyüne alınabilecek...

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Akbatı AVYM Gayrimenkul Yatırım Fonu talep topluyor!

Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yatırım yapacak 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplamaya başladı.

gayrimenkul yatırımı ne kadar güvenli Haberi

gayrimenkul yatırımı ne kadar güvenli

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: “Fiyatların yükselmesine rağmen konut satışlarının artması gayrimenkulün gelecekte de en güvenli liman olacağını gösteriyor” 


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre bu yılın Mart ayında yapılan konut satışı sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32.4 oranda artarak, 116 bin 30 oldu. Merkez Bankası’nın açıkladığı Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE) ise geçen yılın aynı dönemine oranla 2015 Şubat’ında konut fiyatlarının yıllık bazda yüzde 9,32 artığını gösterdi. Ekonominin en önemli kalemlerinden inşaat sektöründe açıklanan son veriler ‘balon’ söylentilerini boşa çıkarıyor.

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, konuya ilişkin değerlendirmesinde Türkiye’de konut fiyatlarının artmasına rağmen satışların da rekor denilebilecek düzeylere ulaştığını vurguladı. Öngün, konut sektöründeki çift yönlü artışın gelecek dönemlerde de devam etmesini bekledikleri söyledi.


“Herkes kazandı”

Yatırımcıların...