29 / 03 / 2024

Gaziantep Büyükşehir ticaret satış ihalesi

Gaziantep Büyükşehir ticaret satış ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle ticaret imarlı arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı tam 24 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 961 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir ticaret satış ihalesi Haberi

Gaziantep Büyükşehir ticaret satış ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Şehitkamil'de yer alan taşınmazlar 2.170 metrekare, 1.579 ile 6,630 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış ihalesi 16 Mart 2022 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca (Encümence) ayrı ayrı gerçekleşecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1-İHALENİN KONUSU: Tapunun Şehitkâmil İlçesi, Beylerbeyi Mahallesinde bulunan, aşağıda ada, parsel numarası, tapu alanı, imar durumu, m² rayiç bedeli, toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2- İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ: İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır. 3- İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ: İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihaleye ait şartnameyi, Gaziantep Büyükşehir...