26 / 04 / 2024

gaziantep Mavikent

gaziantep Mavikent

Gaziantep'te, yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını tamamlıyor. Mavikent'te 6 aydan bu yana süren kanalizasyon çalışmalarının son aşamasına gelindiği belirtildi.

Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri kura çekimi!

90 metrekarelik daire alanına sahip Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri 'nde Toplam 1.000 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri kura çekimi...

Gaziantep Mavikent Konutları kura sonuçları!

Gaziantep Mavikent Konutları 'nda toplam 1.000 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Gaziantep Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

Mavikent'te anahtar dağıtımı yapılacak!

Konut anahtar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe dğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve ertesi günü Mavikent'te başlayacak.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Gaziantep Şahinbey'de 20 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar, Teksilkent, Mavikent, Şahintepe ve Yeditepe mahallelerinde yer alan 20 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şehitkamil'de 27.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Mavikent Mahallesi 277 ada 5 parselde yer alan 2 adet natamam binayı 27 milyon 330 bin 317 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep'te 50.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Güneykent, K. Kızılhisar, Mavikent ve Şahintepe'de yer alan gayrimenkulleri 50 milyon 832 bin 704 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Mavikent 5. Etap kurası çekiliyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Projesi dahilindeki 5. Etap kurası bugün çekiliyor. Kura sonucunda 32 bin 117 başvurudan 1000 aile ev sahibi olacak..

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent Konutları 4. Etap'taki konutlar sahiplerini buluyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları 4. Etap'taki bin konutun sahiplerinin belirleneceği kura çekim töreninde konuştu.

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent'te inşa edilecek olan 643 konut için inşaat ihalesi bugün yapılacak.

gaziantep Mavikent Haberi

gaziantep Mavikent

Gaziantep'te, yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını tamamlıyor. Çalışmanın olduğu alana giderek incelemelerde bulunan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Mavikent'te 6 aydan bu yana süren kanalizasyon çalışmalarının son aşamasına gelindiğini söyledi. Sönmezler, "Öncelikle altyapısı olmayan ve yoğun yapılaşmaların olduğu meskun hale gelmiş mahallelerde kanalizasyon çalışmalarına hız veriyoruz. Bu çerçevede Bülbiilzade, 75. yıl, Karataş, Akkent ve Mavikent'te yoğun bir kanalizasyon çalışmalarımız sürüyor" dedi. Sönmezler, bu mahallelerin dışında tüm yeni yerleşim birimlerinin de projelerini hazırladıklarını, finansman konusunu da çözdüklerini, çalışmaların yakında Beylerbeyi, Beykent ve İbrahimli2'de yoğunlaşacağını söyledi. Kanalizasyon açısından en sıkıntılı bölgelerden biri olan Mavikent'te çalışmaların 6 aydır sürdüğünü ifade eden Sönmezler, Mavikent'in kanalizasyon sorunu yaşadığını, pissuların mevcut kanalizasyon sistemine bağlayabilmek için proje çalışmalarını tamamlayıp, inşaat...