24 / 04 / 2024

gebze köseköy hızlı tren elektrik uyarısı

gebze köseköy hızlı tren elektrik uyarısı

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi hattının Gebze istikametinden başlayarak Ankara yönündeki Köseköy hatlarına kadar olan bölüme 27 bin 500 voltluk elektrik verilmesi nedeniyle vatandaşlara, dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu...

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

gebze köseköy hızlı tren elektrik uyarısı Haberi

gebze köseköy hızlı tren elektrik uyarısı


Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi hattının Gebze istikametinden başlayarak Ankara yönündeki Köseköy hatlarına kadar olan bölüme 27 bin 500 voltluk elektrik verilmesi nedeniyle vatandaşlara, dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.


Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, projenin Gebze-Köseköy Kesimi Rehabilitasyon ve Yeniden İnşası Projesi kapsamında, Gebze tren istasyondan yaklaşık 500 metre İzmit istikametinden başlayarak, 56 kilometre boyunca tren hattının Ankara yönünden, Kartepe ilçesi Köseköy istasyonuna kadar olan bölümde elektrifikasyon çalışmasının yapılacağı bildirildi.


Elektrifikasyon testleri kapsamında, söz konusu hatta yarın saat 08.00'den itibaren 27 bin 500 voltluk yüksek gerilim verileceği ifade edilen açıklamada, can ve mal emniyeti açısından elektrikli tren hatlarının altında gezinilmemesi, direklere tırmanılmaması, iletkenlere yaklaşılmaması ve yere düşen tellere dokunulmaması gerektiği kaydedildi.


Açıklamada, can ve mal emniyetinin korunması için belirtilen uyarıların dikkate alınması...