29 / 03 / 2024

gebze yaşlılar konuk evi amacı nedir

gebze yaşlılar konuk evi amacı nedir

Kocaeli Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 5 yıllık ikinci icraat döneminde devreye girecek Yaşlılar Konuk Evi’nin müjdesini verdi. Köşker, kenti 2023 Türkiye’sine taşıyacak projelere yeni dönemde imza atmaya hazırlanıyor...

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Hemen kontrol edin: Tam 4,8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yattığını bildirdi. Peki yaşlı ve engelli aylıkları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli aylıkları farklarıyla birlikte hesaplara yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Binlerce kişinin merakla beklediği yaşlı ve engelli aylığı Şubat ödemeleri hesaplara yatırıldı. Peki ne kadar yaşlı ve engelli aylığı yattı? İşte ayrıntılar...

Yaşlılık aylığı alanlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 65 yaş aylığı alanlar buz kesti! Resmen açıklandı! 

65 yaş aylığı alanlar 5 bin TL'lik ödemeden faydalanıp faydanalamayacaklarını araştırmaya başladı. Peki yaşlılık aylığı alanlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte ayrıntılar...

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..

Yaşlı, engelli ve evde bakım ücreti alanlar dikkat! 5 bin 97 TL ödenecek. Acil bakın

Yaşlı, engelli ve evde bakım ücretli alan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bu imkanlardan faydalanan vatandaşlar baksın.

Yaşlılık aylığı ve engelli maaşı alanlar hemen bakın! Maaşlar kaç TL oldu? Bakan Göktaş tek tek açıkladı!

Yaşlılık maaşı ve engeli aylığı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan konuya ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Müjdeli haber geldi! Evde bakım, engelli ve yaşlı aylığına dev zam! İşte yeni rakamlar

Memur maaşlarının 2024 yılı zam oranları belirlendi. Hakem heyetinin son kararına göre zam oranları 2024 yılı için 15+10, 2025 için yüzde 6+5 olarak kararlaştırıldı. Buna göre Evde bakım, engelli ve yaşlı aylığının da bu oranlara göre artırılması bekleniyor. Peki evde bakım parası kaç lira olacak? E

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Yaşlılık aylığına Temmuz zammı müjdesi! 65 yaş üstü vatandaşlar kaç TL maaş alacak? Şimdi rakama bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı aylığı olarak da bilinen 65 yaş aylığına gelen yeni zammı geçtiğimiz haftalarda açıkladı. 

Dul, yetim ve yaşlılık aylığı alanlar için flaş gelişme. Ne kadar zamlı para alacağını belli oldu

Dul, yetim ya da yaşlılık maaşı alan vatandaşlar enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından ne kadar maaş zammı alacaklarını merak ediyor.

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

gebze yaşlılar konuk evi amacı nedir Haberi

gebze yaşlılar konuk evi amacı nedir


Kocaeli Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 5 yıllık ikinci icraat döneminde devreye girecek Yaşlılar Konuk Evi’nin müjdesini verdi.


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kenti 2023 Türkiye’sine taşıyacak projelere yeni dönemde imza atmaya hazırlanıyor. ‘Önce insan sonra insan’ diyen Başkan Köşker’in ikinci 5 yıl için hazırladığı projeler, toplumun her kesiminden ilgi görüyor. Altyapı sorunlarının çözüldüğü üst yapı yatırımlarının büyük oranda tamamlandığı Gebze’de, ‘şimdi insana yatırım zamanı’ diyen Başkan Köşker, uygulamaya konulacak yaşlılar konuk evinin müjdesini paylaştı.


Yenikent mahallesinde yapılacak olan Yaşlılar Konuk Evi’nin otel konforunda olacağını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başımızın tacı olan, bilge çınarlarımız yaşlılarımızın istediklerinde, ihtiyaç durumunda güven içerisinde, her türlü konforu barındıracak 100 yataklı Yaşlılar Konuk Evi’mizde yaşamlarını sürdürme imkanı sunacağız” dedi.



Telgraf...