28 / 03 / 2024

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Genç tarafından kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Sosyal medyada tartışılan üçgen binanın müteahhidi konuştu: Deprem yönetmeliğine uygun!

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Çekmeköy'deki 5 katlı üçgen binanın müteahhidi, binanın deprem yönetmeliğine uygun olduğunu açıkladı. İşte o açıklama...

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Arslan 4k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 4k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karakaş tarafından kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iletişim Haberi

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU BAŞLICA ŞUNLARDIR 1. HER TÜRLÜ İNŞAAT TAAHHÜT İSLERİ; KONUT, İŞYERİ, TİCARETHANE İNŞAATLARINI YAPMAK, SATMAK, KENDİ HESABINA ARAZİ VE ARSALAR ALMAK BUNLAR ÜZERİNDE VEYA BAŞKALARINA AİT ARSA VE ARAZİLER ÜZERİNDE KAT KARŞILIĞI BİNALAR YAPMAK. 2. YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ RESMİ VE ÖZEL SEKTÖRE AİT İNŞAAT TAAHHÜT VE MONTAJ İSLERİ YAPMAK VE MÜSTAKİL KONUT, İŞ HANLARI, FABRİKALAR, YOLLAR, BARAJ VE GÖLETLER, PARK VE BAHÇE DÜZENLEMELERİ VE TURİSTİK TESİSLER, TATİL KÖYLERİ İNŞA ETMEK VE KİRAYA VERMEK. 3. TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE VEYA YABANCI ÜLKELERDE, RESMİ...