19 / 04 / 2024

General Electric Alstomu satın alacak

General Electric Alstomu satın alacak

AB Komisyonu, General Electric'in Alstom'u satın almasını şartlı olarak onayladı.AB'den yapılan açıklamada, dünyanın en büyük şirketlerinden GE'nin, Fransız elektrik üretim şirketi Alstom'u satın almasının koşullu olarak onaylandığını bildirdi.

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Hepsi Burada'dan General Mobile Gm 21 Pro'ya büyük kampanya! 

Nisan ayı, Hepsi Burada tarafından her ürüne indirimli geçiyor. Fiyat performans ürünü olan General Mobile Gm 21 Pro için indirim yaptı Bayramda yeni telefon isteyenler Hepsi Burada'nın bu avantajını değerlendirebilir.

General Mobile GM22S fiyatı ve özellikleri belli oldu! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli akıllı telefon üreticilerinden General Mobile, fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken GM22S modelini tanıttı.

General Mobile GM 22 Pro ne kadar? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Biraz Işıltı, Biraz da Tutku ve Büyüleyici Tasarım iddiasıyla yola çıkan General Mobile GM 22 Pro ne kadara satılıyor? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ibah Elmorsı tarafından kuruldu.

General Mobile GM 22 Pro'da indirim paketi açıkladı 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep Telefonu kullanıcıları ve yeni telefon alacaklar  dikkat. Bu haber sizi yakında ilgilendiriyor. Çünkü Teknoloji devi General Mobile GM 22 Pro için hazırlanan indirim paketini açıkladı. 

Kalitenin ucuza olabileceğinin yaşayan kanıtı General Mobile’den okula dönüş paketi. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kalitenin ucuza da olabileceğinin kanıtı General Mobile okula dönüş paketi ile öğrencilerin ve telefona kucak dolusu para vermek istemeyen velilerin gönlünü yeniden fethediyor. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Bashar Dadouch tarafından kuruldu.

Buğday krizini çözmek için Milli Savunma Bakanlığı devreye girdi! General görevlendirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Venezuela'da buğday üretileceğini açıklamasının ardından tahıl krizini çözmek için Milli Savunma Bakanlığı da devreye girdi. Rusya, Ukrayna ve Türkiye arasında mutabakat sağlandı. Bir general bu işle görevlendirildi.

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Darı Alothman, Ebrahım Tavangar ve Zolghadr Tavangar ortaklığında kuruldu.

Hepsiburada'da teknoloji indirimi başladı! İşte 3 Haziran General Mobile Gm 21 Plus 64 GB fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından Hepsiburada, indirim kampanyası dahilinde General Mobile Gm 21 Plus 64 GB akıllı telefonları indirimle satışa sunuldu İşte detaylar...

General Electric Alstomu satın alacak Haberi

General Electric Alstomu satın alacak

Komisyon, satın almanın onaylanması için GE'ye Alstom'un gaz türbin üretim faaliyetlerini İtalyan Ansaldo şirketine devretmesi koşulunu koydu. 


Satın almanın, GE'yi ağır gaz türbin piyasalarında rakipsiz bırakacağından kaygı duyduğunu kaydeden Komisyon, birleşmenin termal elektrik üretiminde, şebeke ve yenilenebilir enerji alanlarında rekabete aykırı bir durum oluşturmayacağına karar verdi. 


AB Komisyonu'nun rekabetten sorumlu temsilcisi Margrethe Vestager, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa merkezli teknolojilerin yabancı yatırımcılar için cazip olduğunu belirterek, "Alstom'un ağır gaz türbin sektöründeki faaliyetlerinin Ansaldo'ya devri, Avrupa'daki işletmeleri ve tüketicileri güvende tutacak" değerlendirmesinde bulundu. 


Vestager, gelişmiş ağır gaz türbin teknolojilerinin Avrupa'nın enerji teknolojileri modernizasyonunda ve enerji arz güvenliğinde önemli rol oynadığına dikkati çekti. 


Öte yandan, GE, 2014 yılı Nisan ayında Alstom'u satın almak için 13,5 milyar dolar teklif...