29 / 03 / 2024

General Mobile GM 22 Plus ne kadar

General Mobile GM 22 Plus ne kadar

Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenler uygun fiyatlı şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili telefonları inceliyorlar. Peki, General Mobile GM 22 Plus ne kadar? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atalay tarafından kuruldu.

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Hepsi Burada'dan General Mobile Gm 21 Pro'ya büyük kampanya! 

Nisan ayı, Hepsi Burada tarafından her ürüne indirimli geçiyor. Fiyat performans ürünü olan General Mobile Gm 21 Pro için indirim yaptı Bayramda yeni telefon isteyenler Hepsi Burada'nın bu avantajını değerlendirebilir.

General Mobile GM22S fiyatı ve özellikleri belli oldu! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli akıllı telefon üreticilerinden General Mobile, fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken GM22S modelini tanıttı.

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

General Mobile GM 22 Pro ne kadar? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Biraz Işıltı, Biraz da Tutku ve Büyüleyici Tasarım iddiasıyla yola çıkan General Mobile GM 22 Pro ne kadara satılıyor? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

T-Mobile da skandal! Milyonlarca kullanıcının bilgisi çalındı!

Bir kablosuz telekomünikasyon şirketi olan T-Mobile, bilgisayar korsanlarının veri ihlalinde yaklaşık 37 milyon faturalı ve ön ödemeli müşterinin bilgilerini çaldırdığını itiraf etti.

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ibah Elmorsı tarafından kuruldu.

Bu fiyata bundan daha iyi telefon yok! Migros en uygun fiyat ile satıyor! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros bütçe dostu General Mobile GM 22 Plus cep telefonu en uygun fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, General Mobile GM 22 Plus fiyatları Migros’ta ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

General Mobile GM 22 Plus ne kadar Haberi

General Mobile GM 22 Plus ne kadar

Anneler Gününe kısa bir zaman kala hediye araştırmaları da devam ediyor. Annesine yeni bir telefon almayı düşünenler şık tasarımlı, uygun fiyatlı fiyat performans ürünlerini inceliyorlar. Bu kapsamda General Mobile GM 22 Plus oldukça rağbet görüyor. 

Işıltılı mavi, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı büyüleyici renge sahip GM 22 Plus oldukça şık bir tasarıma sahip. Büyüleyici renkler, keskin kontrast, 6.78" FHD+ sınırsız ekran ve %91,4 ekran/gövde oranı ile oyun ve multimedya kullanımlarında tüm detayları devasa şekilde sunuyor. 

General Mobile GM 22 Plus kullanıcılarına 48MP Üçlü Al Kamera sistemi sayesinde büyüleyici bir kamera deneyimi yaşatıyor. Yapay zeka kamera sistemi ve yüksek performansı sayesinde birden fazla kareyi tekbir karede birleştirerek piksellerin sayısını artırabiliyor.  

Normal kadraja göre 2.3 kat daha geniş bir kare...