16 / 04 / 2024

Genıus Elektromekanik Proje nerede

Genıus Elektromekanik Proje nerede

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Anıl Yargıç ve Yaşar Cansoy ortaklığında kuruldu. 

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emita Grup Elektrik Mekanik Mimarlık İnşaat Taahhü Ve Mmc Mühendislik Elektrik Elektromekanik Sanayi tarafından kuruldu.

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Feryal Gençoğlu ve Olcay Tuvanç ortaklığında kuruldu.

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Feryal Gençoğlu ve Olcay Tuvanç ortaklığında kuruldu.

Hakkari'ye 120 milyon TL'lik 42 proje!

Hakkari'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından daha çok gencin sporla buluşması için başlatılan "yatırım seferberliği" kapsamında 120 milyon liralık 42 proje yapılıyor.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Genıus Elektromekanik Proje nerede Haberi

Genıus Elektromekanik Proje nerede

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Anıl Yargıç ve Yaşar Cansoy ortaklığında kuruldu. 

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik mekanik tesisat taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörüile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesindeveya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Genıus Elektromekanik Proje...