18 / 04 / 2024

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Özhaseki vekalet

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Özhaseki vekalet

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ’nin Vekâlet Etmesine Dair Tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı bu ay hibeyi 98 milyar olarak verdi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eylül ayının ortasında çeşitli tarım destekleri hakkında bilgilendirici açıklamalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye genelinde 98 milyar hibe desteği verdi. İşte ilgili bakanlık tarafından açıklanan hibe desteği...

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? Kaç yaşında? Hangi alanlarda görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Bunun üzerine, İbrahim Yumaklı'nın hayatı, eğitimi ve görev aldığı alanlar ile ilgili bilgiler arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı sürpriz personel alımı! Çok sayıda personel alınacak!

İş arayan yurttaşlara müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verildi. Bakanlık, çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Alım yapılacak söz konusu kadrolara ilişkin başvuru şartları ve ayrıntılar netleşti. İşte detaylar...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Özhaseki vekalet Haberi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Özhaseki vekalet


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ’nin Vekâlet Etmesine Dair Tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için