23 / 04 / 2024

Gimart Outlet ankara

Gimart Outlet ankara

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Ankara Gimart Outlet Otel 20 Ekim'de satılacak!

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Ankara'ya 3 yeni AVM geliyor!

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik, Ankara'ya 3 yeni AVM yapıldığını açıkladı.

Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Ankara hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Forum Ankara Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Optimum Outlet Ankara bayramda açık mı?

Optimum Outlet Ankara hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara açık mı? Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Ankara Optimum Outlet'de ödül töreni 1 Haziran'da!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen fotoğraf yarışması sona erdi.

Crispino yeni mağazasını Forum Ankara' da açtı!

Önemli erkek giyim markalarından Crispino, Necatibey, Kızılay AVM ve Nata Vega'dan sonra Ankara'daki dördüncü, Türkiye'deki 25'inci mağazasını Forum Ankara Outlet AVM'de açtı. Gültekin: "Amacımız 2015 yılında daha fazla mağaza açmak". dedi.

Gimart Outlet açıldı!

nadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği yerde inşa edilen Gimart, 25 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 82 bin metrekarelik alana ve bin 200 araçlık otoparka sahip. Gimart Outlet, Ankara'da 750 kişiye de istihdam sağlayacak.

Optimum Outlet Babalar Günü'nün en renkli adresi olacak!

İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki Optimum Outlet ’ler, “Babalar Günü”nü, Ayşe Hatun Önal ve Gökhan Özen’in imza günü etkinliklerinin yanı sıra, birbirinden renkli aktivitelerle kutlayacak.

Optimum Outlet'te yeni yıl kampanyaları bitmiyor!

İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da bulunan Optimum Outlet'te yeni yıl kampanyaları bitmiyor. Kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi eğlenceyle birleştiren Optimum Outlet, yeni yıl kampanyasıyla heyecanı doruklara taşıyor...

Aqua Vega, Nata Vega Outlet'te açıldı!

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise ikinci büyük akvaryumu Aqua Vega, Başkent'te kapılarını açtı. Türkiye'nin en büyük Alışveriş Vadisinde bulunan Nata Vega Outlet, Ankara'ya okyanus getirdi

Gimart Outlet ankara Haberi

Gimart Outlet ankara

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde yer alan Gimart Outlet Otel satışa çıktı.

43312 parsel 4 ada üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel kapalı teklif usulüyle ihale edilecek. Otel için son teklifler 20 Ekim 2018 günü saat 17:00'ye kadar verilecek.

Toplam 21 bin 523 metrekare kapalı alan üzerinde bulunan otel 2 bodrum, zemin ve 19 kattan meydana geliyor. Gimart Outlet Otel, 400 yatak, 180 oda, bin kişilik salon ve 200 araç kapasitesine sahip. 

Mülkiyeti Gimart Birikim A.Ş.'ye ait otelin kaba inşaatı tamamlandı. 6 bin 620 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilmiş bina, otel, öğenci yurdu, hastane olarak kullanılabilir durumda. 

Teklif, yerli ve yabancı, gerçek ve tüzel kişi veya ortak girişim gruplarının teklif verebileceği açıklandı. 

Bilgi ve teklifler için: Gimat Birikim A.Ş....