18 / 04 / 2024

giresun Maden Arama Faaliyeti projesi

giresun Maden Arama Faaliyeti projesi

Giresun'da 4. Grup Maden Sahalarında gerçekleştirilmesi planlanan Maden Arama Faaliyeti projesine ilişkin ÇED toplantısı 6 Haziran'da yapılacaktır.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü personel alacağını duyurdu! İşte başvuru koşulları!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 70 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı! Başvurular 27 Mayıs’ta son bulacak! Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru koşulları ne? İşte tüm ayrıntılar...

Çorlu Seymen Köyü maden arama ruhsatı ile gündemde!

Hürriyet Gazeteyesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugün köşesinde "Çorlu'nun üstü bitti şimdi de altına giriyorlar" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Giresun sondaj arama çalışmalarının ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

Eti Gümüş Şirketi, Giresun İli, Şebinkarahisar İlçesi, Arslanşah Köyü'nde sondaj arama çalışmaları gerçekleştirmek istiyor. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Artvin'de maden aramak için ÇED Raporu'na gerek yok!

Artvin Valiliği, Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Çevreli köyü ile Tekkale köyü mevkiinde dört ayrı altın, bakır, çinko ve gümüş maden arama projesi için "Çevresel Etki Değerlendirmesi gerekli değildir" kararı verdi

Artvin Orman İşletmesi Cerattepe maden projesine yer teslimi yaptı!

Artvin Orman İşletme Müdürlüğü, Cerattepe'deki maden şirketine 77 bin metrekare alanda maden arama ruhsatı için şantiye kurulması ve çalışma yapılması yönünde yer tahsisi işlemini gerçekleştirdi.

Artvin’de 8 ayda 11 maden projesine onay çıktı!

Artvin'de 11 maden projesi için yasal süreç başlatıldı. Sadece şubat ayında 4 maden arama projesi için ÇED sürecini başlatan bakanlık, Artvin’de 6 maden projesi için “Çevresel Etki Değerlendirmesi” yapılmasına gerek duymadı.

Çanakkale'de maden çalışması için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Her yanı madencilik faaliyetiyle delik deşik edilmiş olan Çanakkale’de, bir maden arama projesi de Biga’nın Yolindi köyünde yapılacak. Santral Madencilik tarafından projelendirilen maden arama çalışması için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Finike'de mermer ocağı izni iptal edildi!

Antalya'nın Finike ilçesinde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Antalya Finike Mermer Ocağı için ÇED gerekli mi?

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Bilecik Maden Arama Faaliyeti projesi için Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Bilecik İli, Söğüt İlçesi'ne yapılacak Maden Arama Faaliyeti projesi için 4 Ağustos'ta halkın katılımı toplantısı düzenlenecek.

Giresun'da Maden Arama Faaliyeti proje toplantısı 30 Haziran'da!

KONAKLI METAL MAD. SAN.TİC.A.Ş. tarafından; Giresun'da Maden Arama Faaliyeti projesi için 30 Haziran'da 15:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Giresun Maden Arama Faaliyeti projesi toplantısı 11 Haziran'da!

Giresun'da 4. Grup Maden Sahalarında gerçekleştirilmesi planlanan Maden Arama Faaliyeti projesine ilişkin ÇED toplantısı 6 Haziran'da yapılacaktır.

Mehveş Evin: Karanidenizin yeni kabusu, Yeşil Yol!

Sahil yolu, binlerce HES, taş ocakları, maden arama, nükleer santral derken Karadeniz bölgesinde bir de "Turizmle kalkınma” adına Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak bir otoyol Yeşil Yol var...

giresun Maden Arama Faaliyeti projesi Haberi

giresun Maden Arama Faaliyeti projesi

Giresun Bulancak ve Dereli İlçeleri sınırları içerisinde yer alan 201200683, 201200684 ve 201200685 Ruhsat Numaralı 4. Grup Maden Sahalarında gerçekleştirilmesi planlanan 'Maden Arama Faaliyeti' projesine ilişkin ÇED Yönetmeliği'nin 9. Maddesi gereğince çed sürecine halkın katılımını sağlamak, faaliyet hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 11/06/2015 tarihinde 'ÇED Sürecine Halkın Katılım Toplantısı' yapılacaktır.


Yer: Aksu Köyü Muhtarlığı Toplantı...