29 / 03 / 2024

giresun valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Cengiz Varol

giresun valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Cengiz Varol

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Son Dakika! İstanbul Valiliği'nden flaş açıklama: Sarı alarm verildi!

İstanbul Valiliği, İstanbul'da beklenen sağanak yağışların olumsuz etkilere neden olabileceği uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksitle KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Amasya Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Amasya Kutu Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenler aman dikkat! O ilde yüzde 20 indirimle tam 3 arsa satılacak!

Denizli Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü,  Denizli Pamukkale ve Honaz'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

giresun valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Cengiz Varol Haberi

giresun valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Cengiz Varol

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, 29.04.1961 yılında doğdu. 1986 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fak. Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


1990 yılında Trabzon Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü’nde Mimar olarak göreve başladı. 1993-2003 yılları arasında mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğü’nde Proje ve Yapım Şube Müdürlüklerinde görev aldı. 


2007-2012 yılları arasında Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 


Trabzon Mimarlar Odası Genel Kurul Delegesidir. Evli ve iki çocuk...