26 / 04 / 2024

Global Profesyonel Müteşebbisler iş adamları zirvesi

Global Profesyonel Müteşebbisler iş adamları zirvesi

Endonezya Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan Gendpro olarak özellikle inşaat yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023

Analistler  Çin ekonomisinin yeniden açılmasıyla, gümüşün altına göre daha iyi performans sağlayacağın öngörüyor. Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023.

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

İslam Memiş altın ve gümüşte 2023'ün yol haritasını çizdi! Rekorlar için net tarih

Finans uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için 2023 tahminlerini paylaştı. Küresel risklerin artmaya devam ettiğine dikkat çeken Memiş, yatırımcılara “Aceleye gerek yok” diyerek uyarıda bulunmuştu. Yatırımcılara seslenmeye devam eden Memiş, gram altın ve gümüşte yeni rekorlar için tarih pa

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için kritik bir açıklama geldi. İslam Memiş, ons gümüşte bir miktar geri çekilmeler yaşanacağını söyledi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı!

Son dakika gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile birlikte Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar için, gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı.

Global Profesyonel Müteşebbisler iş adamları zirvesi Haberi

Global Profesyonel Müteşebbisler iş adamları zirvesi

Endonezya'nın önemli ticaret kentlerinden biri olan Bandung, Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Söz konusu zirveye Türkiye'den MÜSİAD heyeti davetli olarak katıldı. 


Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan AA'ya yaptığı açıklamada 2014'de kurdukları ve şu an çeşitli sektörlerden 6 bin civarında üyesi bulunan Gendpro'nun Türkiye, Almanya, Hollanda, İspanya, Katar, Kuveyt ve ABD'de iş çevreleriyle ilişkileri olduğunu söyledi.


Kurniawan ayrıca, Gendpro olarak özellikle inşaat, gıda, moda, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda ticaret ve yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.


Gendpro'yu kurarken Türkiye'yi model aldıklarını, özellikle son on beş yıla varan süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye'nin ekonomide sergilediği başarıyı ilgiyle izlediklerini söyleyen Kurniawan, "Önümüzdeki dönemde Türkiye ile ilişkilerimizi geliştirmeyi arzuluyoruz." dedi. 


MÜSİAD'ın Dış İlişkiler Koordinatörü Özlem Bacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Önemli...