10 / 05 / 2024

Global Tower hangi ülkelerde

Global Tower hangi ülkelerde

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Global şirketlerde deprem alarmı! Operasyonlarını İstanbul dışına taşıyorlar! Global şirketlerin gözdesi hangi şehir?

Kahramanmaraş depremleri sadece vatandaşları değil, global şirketlerin yöneticilerini de endişelendiriyor. İstanbul üzerinden Ortadoğu, Asya ve Türki Cumhuriyetler gibi çok geniş bir coğrafyayı yöneten şirketler, deprem riski nedeniyle operasyonlarını farklı şehirlere taşımayı planlıyor.

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Global Tower'ın halka arzı ertelendi!

Turkcell'in bağlı ortaklıklarından Global Tower, planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelediğini duyurdu.

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Global Tower halka açılacak!

İLETİŞİM operatörü Turkcell’in iştiraki Global Tower’ın halka açılmasına geri sayım başlarken, işlem görmesi beklenen fiyat aralığı belli oldu.

İstanbul Tower 205 Levent Projesi!

İstanbul Tower 205 Levent projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasını taşıyor. İstanbul Tower 205 projesinin tanıtımı Cityscape Global 2016 Fuarı'nda gerçekleştirildi...

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cityscape Global 2015 Fuarına hangi türk firmaları katılacak?

Dünya gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global, bu yıl önemli gelişmelerle kapılarını aralayacak. Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Cityscape Global 2015'te fuar alanı yeniden düzenleniyor.

One Tower Bridge İstanbul'da tanıtıldı!

Türkiye ve Londra'da faaliyet gösteren "Just Us Global", Londra'daki en lüks gayrimenkuller arasında ilk sıralarda yer alan One Tower Bridge'i İstanbul'da tanıttı.

Dubai Cityscape Global Fuarı’na Türkiye'den 32 firma katıldı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Dubai Cityscape Global Fuarı’na Türkiye 32 gayrimenkul firmasıyla çıkarma yaptı.Dubai Cityscape Global Fuarı’na hangi firmalar katıldı?...

Palladium Tower'da AXA Sigorta da yerini aldı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli A+ ofis projelerinden biri olan Palladium Tower; dünyanın önde gelen firmalarının yeni adresi olmaya başladı. Birçok global şirket gibi AXA Sigorta da tercihini Palladium Tower’dan yana kullandı...

One Tower Bridge'ın Wessex House'u bugün satışa çıkıyor!

Just Us Global Ltd olarak Berkeley Homes’un gözde projelerinden One Tower Bridge’in yeni safhası Wessex House ‘u İstanbul’da ilk kez görücüye çıkarıyoruz ..

Tahincioğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı'nda ilgi topladı!

Tahincioğlu, başta Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve Nida Kule Göztepe olmak üzere tüm projeleriyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı’nda, “körfez bölgesi” yatırımcılarının ilgi odağı oldu...

Global Tower hangi ülkelerde Haberi

Global Tower hangi ülkelerde

Turkcell'in iştiraki Global Tower'ın Genel Müdürü Nihat Narin, kule sektöründe büyümeye odaklandıklarını açıkladı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi planlayan firma, Balkanlar, CIS ülkeleri ve Orta Doğu'daki bazı kuleleri satın almayı planlıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Global Tower'dan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kule pazarı, Amerika'dan Asya'ya, Avrupa'dan Hindistan'a önemli bir iş koluna dönüşmüş durumda. Sadece Hindistan'da 2020'ye kadar 130,000 yeni kulenin piyasaya çıkması bekleniyor. Asya'da ise açıklanan rakamlara göre 3 milyonu aşkın kule bulunuyor... Global Tower da büyüme fırsatlarını kolluyor. Hedefimiz kule sektöründe Avrupa'nın ilk 3 ve dünyanın da ilk 10 şirketi içinde yer almak."

Kule sektörünün önünün açılması gerektiğini vurgulayan Narin, kule işlerinin gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olarak belirtilmesi gerektiğini vurguladı. Narin, "Bu düzenlemelerle 10,000...