29 / 03 / 2024

gn yapı ısı yalıtım malzemeleri

gn yapı ısı yalıtım malzemeleri

Isı yalıtım uygulamaları alanında faaliyet gösteren GNYAPI, 2014 Ocak ayı itibari ile doğru ısı yalıtım uygulamaları ile ilgili, şirket toplantı salonlarında Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye hazırlanıyor....

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran şimdi de fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki farkı açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Eren Cüro tarafından kuruldu.

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdinç Eryüksel tarafından kuruldu.

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Asm Desıgn Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Desıgn Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Miyase Karataş tarafından kuruldu.

Riskli yapı süreci nasıl sürdürülecek?

Riskli yapılarla ilgili süreç, "tespit başvurusu", "risk tespiti", "riskli yapıların yıktırılması" ve "yıkım sonrası uygulama" olmak üzere, 4 ana aşamadan meydana geliyor.  Peki bu işlemler nasıl yürütülüyor?

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

gn yapı ısı yalıtım malzemeleri Haberi

gn yapı ısı yalıtım malzemeleri


Isı yalıtım uygulamalarında müşterileri ile arasındaki bağı, sektörün en önemli sorunu olarak gördüğü güven unsuru üzerine inşa etmeyi kendine misyon edinmiş GNYAPI, 2014 Ocak ayı itibari ile doğru ısı yalıtım uygulamaları ile ilgili, şirket toplantı salonlarında Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye hazırlanıyor. 


Ocak ayından itibaren, ısı yalıtım tüketicilerinin en doğru şekilde bilgilendirilmeleri amaçlanan Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantılarının her ay 2 kere gerçekleştirilmesi planlanıyor. GNYAPI‘nın yalıtım sektörüne getirdiği sayısız yenliklerden biri olan yüksek katılımlı Konut Yöneticileri Konferansı ve Usta Konferanslarının ardından, uygulama öncesinde ihtiyaç duyan konut yöneticilerine yönelik düzenlenen bu bilgilendirme toplantılarının da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 


GNYAPI Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent GÜNEY, GNYAPI teknik kadrosunun yardımıyla ısı yalıtım uygulamalarının detayları ile ilgili bilgilerin yanı sıra şirket avukatlarının kat mülkiyeti kanunu,...