25 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Araç kiralayanların sayısı her geçen ay yükseliyor! Yılın ilk on ayında toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı!

2023 Ocak – Ekim döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre araç kiralayanların toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı.

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Konut kredisi faizleri 23 yılın zirvesini, başvurular 28 yılın dibini gördü!

ABD'de konut kredisi faizleri 23 yılın zirvesini görürken, başvurular ise 28 yılın dibini gördü.

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 azaldı: Ruslara konut satışı 2.5 katına çıktı!

TEPAV'ın yayımladığı Doğrudan Yatırımlar Bülteni’nin 2023 Birinci Çeyrek sayısı rakamlarına göre, 2023 yılınınilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 geriledi. Ancak, Rus vatandaşlarına satışlar 2,5 katına yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi Haberi

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi

Türkiye'nin tanınmış mimarlarından Ömer Çamoğlu imzası ile İstanbul'un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal Esentepe'de Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal Projesi, gecede 'Yılın en stil konut projesi' dalında ödül aldı. Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı, Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş ve Mimar Ömer Çamoğlu'nun birlikte katıldığı organizasyonda konuşma yapan Salih Satıcı, şunları söyledi: 'Mimarımıza teşekkürler' "Değeri gün geçtikçe artan Kartal'da inşa ettiğimiz Gökdeniz Kartal adlı projemizin böyle önemli bir organizasyonda ödül almış olması bizleri çok mutlu etti. Stil sahibi olmanın önemli bir yer tuttuğu günümüzde projemizin de bu dalda ödüle layık görülmesi yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Bulunduğu bölgede simge...