29 / 03 / 2024

Gökhan Arslan tunceli

Gökhan Arslan tunceli

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökhan Arslan tunceli Haberi

Gökhan Arslan tunceli

Gökhan Arslan, 1980 yılında Erzurum'da dünyaya geldi.

Arslan, ilk, orta ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladı. Arslan 2003 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu.

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak...