26 / 04 / 2024

gökorman sinpaş peşin fiyatları

gökorman sinpaş peşin fiyatları

Gökorman Evleri Sinpaş peşin fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunulan projede cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

MediaMarkt'tan hem Babalar Günü hem Karne Günü hediyesi: HUAWEI Matebook D15 peşin fiyatına 12 taksitle!

MediaMarkt, Babalar Günü ve Karne Günü için unutulmaz bir hediye sunuyor! HUAWEI Matebook D15'i peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla sizlere sunuyor! İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

gökorman sinpaş peşin fiyatları Haberi

gökorman sinpaş peşin fiyatları

Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme yapılarak ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Gökorman Evleri projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy Ormanı manzarasına hakim konumda Ümraniye'de inşa ediliyor. 
 

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 
 

Proje Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. 30 ay sonra teslim edilmesi planlanan Gökorman Ümraniye Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 
 

Gökorman Evleri Sinpaş peşin fiyatları!

1+0 daireler 376 bin TL'den başlıyor peşinde 271 bin TL'ye düşüyor. 
1+1 daireler 577 bin TL'den başlıyor peşinde 415 bin TL'ye düşüyor. 
2+1 daireler 794 bin TL'den başlıyor peşinde  571 bin TL'ye düşüyor. 
3+1 daireler 941 bin TL'den...