29 / 03 / 2024

göl panorama projesi hakkında

göl panorama projesi hakkında

Emlak Konut geçirdiği 1431 konutluk Göl Panorama Evleri satışa çıktı. Projede ilk 200 daire metrekaresi 2.470 lira olarak belirlendiği proje yoğun ilgi görüyor.

Göl Panorama Evleri ödeme!

Konut alanlarının 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Göl Panorama Evleri ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Göl Panorama Evleri ev fiyatları!

Bema İnşaat imzasıyla yükselen Göl Panorama Evleri ev fiyatları 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışların devam ettiği projede firma bünyesinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir güncel fiyatlar!

Kampanya dahilinde firma bünyesinde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Göl Panorama Evleri Bahçeşehir güncel fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek...

Göl Panorama Evleri güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yaşama geçirilen Göl Panorama Evleri güncel fiyat listesi kapsamında daireler 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 95 bin metrekare alana sahip..

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesinde daireler 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Göl Panorama Evleri'nde 60 aya sıfır faiz fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip bir kampanya başlatıldı. 60 aya sıfır faizle daire sahibi olma imkânı sunulan projede, avantajlı ödeme planları da bulunuyor.

Göl Panorama Bahçeşehir fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1.431 tane daire ve 40 tane ticari birim yer alıyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri'nde 1.345 TL taksitle! Yüzde 5 peşinatla!

Göl Panorama Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. 1431 konutluk projedeki dairelerin taksit ödemeleri ise 1.345 TL'den başlangıç gösteriyor.

Göl Panorama Evleri kampanya!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen 'Göl Panorama Evleri' projesi 60 ay sıfır faizle ev sahibi yapıyor. Projede fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor, 763 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte Göl Panorama Evleri kampanya detayları...

Göl Panorama Evleri'nde 207 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip bir kampanya başlatıldı. Projede 207 bin TL'den 763 bin TL'ye varan fiyat aralıklarında, 1+1'den 4+1'e uzanan daire seçenekleri dikkat çekiyor.

Göl Panorama Evleri ödeme tablosu!

Göl Panorama Evleri ödeme tablosu haberimizin içerisinde bulunuyor. Göl Panorama Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri teslim tarihi!

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri teslim tarihine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Göl Panorama Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunuyor...

Göl Panorama Evleri iletişim bilgileri!

Göl Panorama Evleri projesinde satışlar devam ediyor. Firma bünyesinde 60 aya kaadar vade yapılan projede banka kredisi de kullanılabiliyor. İşte Göl Panorama Evleri iletişim bilgileri..

göl panorama projesi hakkında Haberi

göl panorama projesi hakkında


Emlak Konut geçirdiği 1431 konutluk Göl Panorama Evleri satışa çıktı. 

Projede ilk 200 daire metrekaresi 2.470 liradan satılacak. Ürettiği büyük arsalarda hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektörünün öncüsü olanemlak konut GYO'nun Bahçeşehir Kapadık'taki Göl Panorama Evleri satışa çıktı. Projeyi Emlak Konut GYO ile birlikte Be-Ma İnşaat hayata geçirirken, proje çok uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İlk 200 daire için metrekare fiyatlarının 2 bin 471 lira olarak belirlendiği proje yoğun ilgi görüyor. Be-Ma İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Halil Duma, projede ilk 200 daire için maliyet fiyatlarıyla satışa başladıklarını belirterek, bu nedenle ilk alanların yüksek oranda prim yapabileceklerini söyledi. Bölgenin değerlendiğini ve birçok yatırımla fiyatların daha da artacağını ifade eden Durma, inşaat ve satış hızına bağlı olarak fiyatları artıracaklarını kaydetti. 


Emlak Konut Genel Müdürü...