25 / 04 / 2024

Gölmahal Villaları kampanya

Gölmahal Villaları kampanya

Teslime hazır evlerde 60 ay vade uyguluyor Büyükçekmece Gölü kıyısında yeşil bina teknolojisi ile hayata geçirilen Gölmahal Villalarının 2.etabında, teslime hazır son 5 villa sahiplerini bekliyor.

Gölmahal'in 2. Etabı'nda teslime hazır son 5 villa!

Büyükçekmece Gölü kıyısında yeşil bina teknolojisi ile hayata geçirilen çevreye saygılı proje Gölmahal Villaları’ nın 2. Etabında, teslime hazır son 5 villa sahiplerini bekliyor...

Gölmahal Villaları'ndaki KDV kampanyasında 31 Aralık son gün!

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villalarında, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yalçınlar Group, tüketiciler adına KDV'nin tamamını ödüyor.

Gölmahal Villaları’nda KDV'yi Yalçınlar Group ödüyor!

Yalçınlar Group tarafından İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları’ nda, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek...

Gölmahal Villaları 'nda yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor!

Gölmahal Villaları, 92 bin 470 metrekarelik bir alanda 38 villadan oluşuyor. Projede fiyatlar şerefiyesine göre 1 milyon 495 bin ila 1 milyon 595 bin dolar arasında değişiyor.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S22'ye görülmemiş kampanya! 

OLED ekranları çok büyüleyici kılan mükemmel koyu mürekkep siyahlarının yanı sıra canlı gölgeler ve tonlar pompalayan Galaxy S22, Carrefour'un, CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 22 kampanyası ile kullanıcıları ile buluşuyor. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Bulaşık makinesi, evlerde bulunan temel beyaz eşyalardan biridir ve mutfak işlerini kolaylaştıran, zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir ev aletidir. Siz de mutfakta yardımcı istiyorsanız Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi tam size göre.

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros aracılığı ile yapıldı. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı dibi gördü. Vatandaşın büyük alaka gösterdiği kampanya için indirime ait merak edilen tüm detaylar.

Garanti'den gençlerin yüzünü güldürecek kampanya! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası'ndan güzel haber geldi. Garanti Bankası, gençlere müjdeyi resmen verdi! İşte bütün ayrıntılar...

Ziraat Bankası müşterileri sadece 1 gününüz kaldı... Ziraat Bankası müşterileri hemen öğrenmeli

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Ziraat Bankası müşterilerinin 1 gün kalan kampanya hakkında bilgi sahibi olması gerektiği belirtildi.

Migros’ta kahvaltılık indirimleri başladı! Peynirde görülmemiş kampanya! 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta peynirde ve tavukta görülmemiş indirim kampanyası başladı. Migros, 2-15 Şubat aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Migros' ta neler var neler? İşte tüm detaylar bu haberimizde...

Hyundai’den görülmemiş kampanya! 295 bin TL’ye yeni araç sahibi olun!

Hyundai’den yeni kampanya geldi. Otomobil almak isteyenlere 295 bin TL'ye yeni araç. İşte detaylar!

ING'den akılalmaz kampanya! O kişilere iPhone 14 Pro hediye    

ING Bank, yeni yıla güzel bir kampanya ile başlamak için çekilişe katılanlara 128 GB iPhone 14 Pro hediye edeceğini duyurdu. Detaylar için tıklayınız...

Kahve tutkunları bu kampanyayı kaçırmayın! Tchibo’da taze çekilmiş kahvelerde görülmemiş kampanya!

Kahve uzmanı markaların önde gelenlerinden Tchibo,  taze çekilmiş, kapsül ve barista dahil tüm kahvelerde kampanya başlattı.  Hangi kahvelerde  ne kampanyası var? Fiyatlar ne kadar düştü?

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Ziraat Bankası müşterilerinin hepsi bu haberde toplanmalı! Sadece 6 gününüz kaldı hemen öğrenin

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Müşterilerin son 6 gün kalan kampanya hakkında bilgi sahibi olmalarının faydalı olduğu ifade edildi.

Gölmahal Villaları kampanya Haberi

Gölmahal Villaları kampanya

Dekorasyonu tamamlanmış olarak tüketicilere teslim edilen Gölmahal Villaları'nda fiyatlar, villaların şerefiyesine göre 1.495.000 ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor. 31 Aralık tarihine kadar projeden villa alanların adına KDV'nin tamamının Yalçınlar Group tarafından ödeneceği Gölmahal'de, bankasız 60 ay vade imkânı da sunuluyor. 

Projede uzun vadede 120 aya kadar mortgage sistemi ile de ödeme...