18 / 04 / 2024

gönye tasarım

gönye tasarım

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, markalı konut projelerinin iç mekanlarını farklılaştırmak, özellikle de satış ve pazarlama amaçlı olarak kurgulanan örnek dairelere samimiyet ve yaşanmışlık hissi katıyor.

Gönye Tasarım markalı konut projelerinin detaylarını tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, markalı konut projelerinin iç mekanlarını farklılaştırmak ve yaşanmışlık hissi katabilmek amacıyla tekstil ürünlerinden, halılara ve tablolara kadar birçok detayı kendileri tasarlıyor.

Gönye Tasarım'dan çevreci iç mekanlar!

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım gayrimenkul projelerinde çevreci iç mekanlar yaratıyor!

Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

2015 dekorasyonda malzemelerin farklı kullanıldığı yıl olacak!

Gönye Proje Tasarım, 2015 yılında ev dekorasyonuna hakim olması beklenen yeni trendleri açıkladı. Buna göre 2015, tek bir malzemenin bir bütünlük içinde farklı işlevlere entegre edildiği bir yıl olacak. Çevreci tasarımların öne çıktığını göreceğiz.

Sampa Otomotiv’in Yeni Merkez Ofisinde Gönye Proje Tasarım İmzası!

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

BMW tutkunlarının çok konuştuğu tasarım! 27 Nisan 2022 BMW iX güncel fiyat listesi

BMW tutkunlarının özellikle tasarımı konusunda çok konuştuğu İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Gül tarafından kuruldu.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alınak ve Sebahattin Mavzer ortaklığında kuruldu.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlki ve Erhan İlki ortaklığında kuruldu.

gönye tasarım Haberi

gönye tasarım

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, markalı konut projelerinin iç mekanlarını farklılaştırmak, özellikle de satış ve pazarlama amaçlı olarak kurgulanan örnek dairelere samimiyet ve yaşanmışlık hissi katabilmek amacıyla tekstil ürünlerinden, halılara ve tablolara kadar birçok detayı kendileri tasarlıyor.


Türkiye’nin en önemli rezidans, toplu konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, markalı konut ve ofis projelerinin iç mekanlarını farklılaştırmak ve fonksiyonun yanısıra samimiyet katabilmek amacıyla 360 derece tasarım yaklaşımıyla tüm detaylar için çözüm üretiyor.


Bir projenin iç mekan tasarımına başlarken öncelikle mekanı çok iyi tanıyıp değerlendirmek gerektiğini düşünen Gönye Proje Tasarım ortakları, doğru planlamanın...