19 / 04 / 2024

gördes yol yatırımları

gördes yol yatırımları

Gördes'e 3 Taraftan Yol HamlesiGördes'te devam eden devlet yatırımlarına her yıl yenileri eklenmeye devam ediyor. Yıllardır Gördes'in kanayan yarası olan ulaşım sorunu için 3 taraftan büyük bir yol atağına geçildi.

Manisa Gördes'in yolları büyükşehirle yenileniyor!

Manisa’nın her yerinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Çiçekli, Dutluca, Beğel, Börez ve Oğulduruk Mahallelerini birbirine bağlayan 19 kilometrelik yolda yol bakım, onarım ve yama çalışmaları gerçekleştiriyor.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Kripto para yatırımları meclis gündeminde!

Kripto para yatırımları ve denetimleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılınç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

gördes yol yatırımları Haberi

gördes yol yatırımları


Gördes'te devam eden devlet yatırımlarına her yıl yenileri eklenmeye devam ediyor. Yıllardır Gördes'in kanayan yarası olan ulaşım sorunu için 3 taraftan büyük bir yol atağına geçildi.


Yıllardır beklenen Akhisar-Gördes yolunda çalışmalar başlatıldı. Gördes-Köprübaşı yolunda son 7 Km'ye girildi. Gördes-Güneşli-Kılavuzlar yolunun proje çalışmaları tamamlandı, 2017 yılında ihaleye çıkması bekleniyor.  1. çevre  yolunda sona gelinirken; 2. çevre yolunda ölçümler yapıldı, dikimli kesim ihalesine çıkılacak. Gördes'i adeta şahlandırması beklenen yol projelerinin devam eden çalışmalarıyla ilgili son gelişmeleri sizler için topladık. İşte yol çalışmalarıyla ilgili tüm merak edilenler:


Gördes-Akhisar Yolu'nda Çalışmalar Başladı

Orman Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü'nden alınan izinlerin ardından hızlı bir şekilde başlatılan dikimli kesim çalışmalarının ardından Akhisar - Gördes yoluna giren iş makineleri 3 noktada virajlar için genişletme ve dolgu çalışması...