29 / 03 / 2024

Green Land inşaat adres

Green Land inşaat adres

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Esenyurt'ta A. Zız F M N A. tarafından kuruldu. 

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirci tarafından kuruldu.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Aşkın Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Bozca tarafından kuruldu.

Green Way İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Way İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghanı Shokrızarrınabadi, Hanifeh Yousefi ve Sara Yousefi ortaklığında kuruldu. 

Green World İnşaat Peyzaj Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green World İnşaat Peyzaj Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal tarafından kuruldu.

Green Land inşaat adres Haberi

Green Land inşaat adres

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane turistik tesisler, tatil köyleri , fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi adres: Barış Mah.Belediye Cad. Westsıde2 Çarşı Apt.N:28/49...