25 / 04 / 2024

Grs Ancyra

Grs Ancyra

Eryapı Group Megaron Ankara'da fiyatlar 535 bin liradan başlıyor, projede peşin alımlarda yüzde 3 indirim imkanı sağlanıyor

GRS Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GRS Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Giresunlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Bağ Sokak'ta kuruldu.

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi açıldı!

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi, Burç Güler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

Altın Kuleler 27 Kasım'da satışa çıkacak!

Ankara Altın Kuleler 27 Kasım'da satışa çıkacak, projenin satış ve pazarlaması GRS Ancyra yarafından gerçekleştirilecek

GRS Enerji, elektriksiz köylere güneş paneli kuruyor!

Türkiyenin yerli yenilenebilir enerji firmalarının başında gelen GSR Enerji, Eskişehirde Seyitgazi ilçesinin Çatören Köyünde yer alan ve yıllardır elektrik bulunmayan Boğapınarı Yaylasındaki çiftlik evine güneş paneli kurdu

Grs Ancyra Haberi

Grs Ancyra

Eryapı Group imzasıyla Ankara'da 7 bin 400 metrekarelik alan üzerinde 23 katlı tek blok halinde yükselen Megaron Ankara 69 konuttan meydana geliyor. Megaron Ankara'da 4+1 ve 6+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor.


Ankara Megaron'da;

177 metrekarelik 4 oda 1 salon daireler 535 bin liradan, 350 metrekarelik 6 oda 1 salon dubleks daireler ise 930 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Megaron Ankara bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Firma bünyesinde tasarlanan ödeme planında ise peşinde yüzde 3 indirimin yanısıra teslim süresine kadar 0 faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projenin satışı ve pazarlaması Grs Ancyra tarafından yapılıyor.