20 / 04 / 2024

gülbağ çatı çökmesi

gülbağ çatı çökmesi

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Gölbaşı Millet Bahçesi için çalışmalar başlıyor!

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Gölbaşı Millet Bahçesi'nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. İhalesinin kısa süre sonra gerçekleşmesi planlanan proje İkinci 100 gün icraat programında yer alıyor.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu!

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması.

Ankara Gölbaşı hizmet binası'nın temeli 8 Ekimde atılacak!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bundan böyle sera ve üretim hizmetlerinin gerçekleştirildiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 11 Ağustos'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı'nda 2 parsel için imar değişikliğine gidildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğimin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı Ballıkpınar imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Ballıkpınar'da imar değişikliği için 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğini onayladı...

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

gülbağ çatı çökmesi Haberi

gülbağ çatı çökmesi

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi Karanfil Sokak’ta yer alan 6 katlı binanın çatısı henüz belirlenemeyen sebeple çöktü.

POLİS EKİPLERİ SOKAKTA GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Sözcü'de yer alan habere göre, olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi geldi. Yaralı olarak kurtarılan bir vatandaşa sağlık ekipleri müdahale etti.

Çökme sebebiyle sokağa molozlar dökülürken polis ekipleri de binanın çevresinde güvenlik önlemleri...