26 / 04 / 2024

gülen gözler nerede çekildi

gülen gözler nerede çekildi

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

EYT'de staj ve çırak mağdurlarına müjde! Gözler kritik gelişmede

Emeklilik için prim ve hizmet süresinin tamamlanması şartının getirilmesi ve yaş şartının kaldırılması ile emekli olmayı bekleyen çıraklık ve staj yapmış kişiler ise mağdur olduklarını ifade ediyorlar. Gözler meclisin açılmasının ardından bu konuda atılacak adımlara çevrilmiş durumda.

Küresel piyasalarda ralli devam ediyor! Gözler cuma günü ABD’de olacak!

ABD tahvil ihalelerinde en son 2008 krizi öncesi görülen fiyatlamalar yaşanırken hisse senedi endeksleri önemli global veriler öncesi ralli yapmaya devam ediyor.

Memur ve memur emeklisinin zam tarihi netleşti! Gözler o tarihe çevrildi! Maaşlar sil baştan değişecek!

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren maaş zammında tarih netleşti. Gözler o tarihe çevrildi. Peki memur ve memur emeklisinin 2024 maaşları ne olacak? Memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak?

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

Altında milim milim sessiz yükseliş! Gözler FED kararında!

Geçen hafta peş peşe rekor kıran gram altın bu haftaya yatay seyirle başladı. Gözler ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günü açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

Gözler Merkez Bankası'nda: Faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin yeni faiz tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı gündemde en merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Faiz kararı yarın saat kaçta belli olacak, faiz kararı ne olacak? Gözler Merkez Bankası'nda işte ekonomistlerin tahminleri...

Emeklilere yeni müjde gelecek mi? En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak mı? Gözler Meclis'te!

Haziran eyı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla birlikte emekli maaş zammı da netleşti. Emekli zammı, refah payı ile birlikte yüzde 25 olurken, 7500 TL'lik en düşük maaş için gözler Meclis'e çevrildi.

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam verisinde!

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişesiyle negatif seyrine devam ederken, bugün gözler ABD'de açıklanacak olan istihdam raporundaki verilere çevrildi.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

gülen gözler nerede çekildi Haberi

gülen gözler nerede çekildi

Filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor, buluyor, gidip fotoğraflıyor. Akşam Gazetesi'nden Yeliz Coşkun, lakabı ‘Yeşilçam Arkeoloğu’ olan Güneş ile birlikte Yeşilköy’de çekilen, Sakar Şakir, Süt Kardeşler ve Gülen Gözler filminin çekildiği mekanları Doğan Güneş ile birlikte gezdi...

Yeşilçam’ı uzun uzun konuşacağız ancak ben isminize takıldım. Bir hikayesi var gibi…
Olmaz mı! Askerlikte şafak sayılır. 4-3-2, artık son gün doğan güneştir. Babam Manisa’da askerdeyken ben Erzurum’da doğdum. ‘Oğlun doğdu, adını ne koyalım’ demişler. Babam da ‘Bir doğan güneş bekliyorum zaten, o da beklediğim ikinci Doğan Güneş olsun’ demiş. Hatta ertesi gün, beni görmek için firar etmiş gelmiş. Ben lise mezunuyum. Ticaret yaptım falan ama Yeşilçam benim büyük sevdam. Şu an Avcılar Orta Direk Tiyatrosu Pikola Sahnesi’nde tek kişilik Bir Garip Orhan Veli ve...