26 / 04 / 2024

Gülman Group yeni projeler

Gülman Group yeni projeler

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Dul ve yetim Temmuz 2023 zamlarını gören inanamadı! Yeni ve zamlı dul-yetim maaşlarında son dakika! Acilen bakın!

Dul ve yetim Temmuz 2023 zamlarını gören inanamadı... Yeni ve zamlı dul-yetim maaşlarında son dakika... Acilen bakın...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar...

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte o rakamlar...

'Hayırlı olsun' diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

Merkez Bankası tarafından açıklanan rakamı analiz eden tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun göreceği yeni seviyeyi açıkladı ve "hayırlı olsun" dedi.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Gülman Group yeni projeler Haberi

Gülman Group yeni projeler

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Bodrum Gündoğan’da yer alan projelerden Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, bugüne kadar Bodrum’da Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Hypodrum Alışveriş Merkezi’nin yanı sıra Yalıkavak ve Türkbükü’de olmak üzere birçok projeye imza attıklarını belirterek, “Bodrum’da Gülman Group çatısı altında inşa ettiğimiz alışveriş merkezi ve konut projeleri kısa sürede hedefine ulaştı. Bu başarılar Bodrum’daki iş hacmimizi büyütme kararımızda büyük rol oynadı” dedi. 

Projeler hakkında bilgi veren Gülman, “34 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Doğalkaya Bodrum, adını doğal kayalar üzerine kurulmasından alıyor. Doğalkaya Bodrum, 120 ile 500 metrekare arasında 15 manzaralı villadan oluşuyor. Bodrum’daki diğer projemiz Fiera Vista 240...