16 / 04 / 2024

Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı

Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Para, gıda ve erzak, sosyal destek kartı, giysi ve yakacak yardımı nasıl alınır? Sosyal desteklerde şok! 

Sosyal yardım ödemelerinden faydalanmak isteyenler, hangi kurumlara nasıl başvuru yapmaları gerektiğini merak ediyor. İşte başvuru şartları ve verilen destekler...

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşah Çebi tarafından kuruldu.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı Haberi

Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.


Kırıkhan Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan ve bugün Kurban Bayramı dolayısıyla açılışı gerçekleştirilen sosyal tesise şehit Güler'in adı verildi.


Sosyal tesiste gerçekleştirilen bayramlaşmaya şehit Güler'in ailesinin yanı sıra Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Süleyman Erdemir, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Kırıkhan Kaymakamı Gözen, törende yaptığı konuşmada 15 Temmuz'da ülkeye vurulmaya çalışılan darbeye karşı halkın tek yürek olduğunu kaydetti.


Halkın birlik ve güçlü olarak bir arada durdukça hiç kimsenin Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya gücü yetmeyeceğini ifade eden...