25 / 04 / 2024

Gültekin Pera fiyat

Gültekin Pera fiyat

Gültekin Pera projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gültekin GYO imzasını taşıyan proje İzmir’in gözde lokasyonu olan Ulukent’te hayata geçiriliyor.   

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Yerli otomobil Togg rekor kırdı! İşte güncel Togg fiyat listesi

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, ağustos ayında kaç adet Togg satıldığı açıklandı. İşte o rakamlar ve güncel Togg fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu!  İşte güncel demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyeye ulaşması ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu. İşte güncel demir fiyat listesi...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Tarım Kredi Ramazan gıda kolisi fiyatı belli oldu! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde Ramazan ayına özel indirimler yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde Ramazan Gıda kolisi fiyatı da açıklandı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Ramazan Gıda kolisi 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. Peki  Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gültekin Pera fiyat Haberi

Gültekin Pera fiyat

Gültekin GYO tarafından İzmir Ulukent’te inşa edilen Gültekin Pera projesi; İzmir Otobanı’na 1 dakika, Mavibahçe'ye 10 dakika, Bostanlı İskelesi'ne 15 dakika, Bornova’ya 15 dakika, havalimanına 40 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

13 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde 7 bina 14 bloktan meydana gelen projede 225 metrekare açık havuz,  her daireye özel kapalı otopark, 5 bin metrekarelik yemyeşil peyzaj, çocuk oyun alanları tasarlandı. 

Gültekin Pera projesinde çocuk oyun alanları, sosyal alanlar ve peyzaj unsurları neredeyse daire alanları kadar büyüklüğe sahip. 

Gültekin Pera’da spor ve fitness alanları, masaj ve spa alanları bulunuyor. Tamamı 3+1'lerden meydana gelen projede daire alanları 108 metrekareden başlıyor.

Gültekin Pera projesinde nakit ödemelerde lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Toplamda 178 daireden oluşan projede fiyatlar 500...