23 / 04 / 2024

Gülyalı Turizm Yüksekokulu inşaatı

Gülyalı Turizm Yüksekokulu inşaatı

Ordu’da, turizmde ihtiyaç duyulan kalifiye elemanların yetiştirilmesinde ve ildeki turizmin canlanmasında etkili olacak yeni bir proje daha uygulamaya konulduhayırsever Velittin Küçük tarafından yapılacak turizm yüksekokulunun temeli atıldı.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Doğan ve Zeki Kulaç ortaklığında kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Averi tarafından kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Gölart İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölart İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Selay Göytaş tarafından kuruldu.

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Abdullah Bakal tarafından kuruldu.

Gülyalı Turizm Yüksekokulu inşaatı Haberi

Gülyalı Turizm Yüksekokulu inşaatı


Turizm potansiyeli yüksek ve her yönüyle gelişmeye açık olan Ordu’da, turizmde ihtiyaç duyulan kalifiye elemanların yetiştirilmesinde ve ildeki turizmin canlanmasında etkili olacak yeni bir proje daha uygulamaya konuldu. Ordulu hayırsever işadamı tarafından yapımı üstlenilen ve ilk önce 2 yıllık olarak planlanan ancak daha sonra 4 yıllık yapılmasına karar verilen turizm yüksekokulunun yapımı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.


EĞİTİM KURUMLARI, DEMOKRASİ VE KALKINMANIN GÖSTERGESİ


Temel atma töreninde halka hitap eden Ordu Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, eğitim imkânlarının demokrasi ve kalkınmanın bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek başladığı konuşmasında; “İki günde eğitim kurumlarıyla ilgili üçüncü programımızı gerçekleştiriyoruz. Dün Kumru ilçemizde yabancı uyruklu öğrencilerin de eğitim göreceği bir imam hatip lisesinin temel atma törenini gerçekleştirdik. Ardından Fatsa’da halka açık, ücretsiz...