20 / 04 / 2024

gümüş gram fiyatı

gümüş gram fiyatı

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Altından sonra gözler gümüşe çevrildi! Gümüş de değer kaybetmeye başladı...

Altın fiyatları Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların bu akşamdan itibaren açıklanacağına dair açıklamalarından sonra düşüşe geçti. Altının düşüşe geçmesi ile gümüş de değer kaybetmeye başladı.

Gümüş fiyatları için beklenen tarih açıklandı! Gümüş yatırımcıları sıra size geliyor!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını yakından takip ediliyor. Altın ve dolarda kritik tarih açıklamaları yapan analistlerden şimdi de gümüş için tarih verildi. Gümüş bugün kaç lira? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yatırımcıları dikkat...

Gümüş fiyatları fırladı! Elinde gümüşü olan dikkat!

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. 8 Haziran 2022 gümüş fiyatları fırladı. Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? 8 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş fiyatları uzun bir aradan sonra ilk kez bugün çok büyük düşüş yaşadı. Gümüş fiyatları 2020 yılındaki seviyelere geriledi. Elinde gümüş olanlar ve gümüş yatırımcıları ise sözlerine inanamadı. Peki yatırımcılar şimdi ne yapacak? Gümüş fiyatları ne olacak?

Gümüş yatırımcıları dikkat! ABD enflasyon rakamları sonrası gümüş fiyatları ne oldu?

Gümüş fiyatları, bugün gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasaların merakla beklediği ABD enflayon rakamları açıkladı. Altın fiyatlarından dalgalanmalar yaşanırken gümüş fiyatları ne oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

gümüş gram fiyatı Haberi

gümüş gram fiyatı

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte sert düşüşe geçen gümüş fiyatları, yatırımcılarını endişlendirmeye başladı. Elimizdeki gümüşleri satalım mı bekletelim mi? sorusunun cevabını araştıran yatırımcılara analistlerden yanıt geldi. '' Gümüşlerinizi satmayın'' diyerek uyaran analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. İşte son dakika gümüş fiyatları...

''GÜMÜŞLERİNİZİ SATMAYIN''

Gümüşün ons fiyatı  bugün 18 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Her geçen gün değer kaybeden gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Analistlerden son dakika gümüş yorumu geldi. Analistler ''gümüşlerinizi satmayın'' diyerek gümüşün yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı.

Investinghaven analistleri; ''Gümüş fiyatının 2023 yılında 34.70 dolarlık hedeflerine doğru hareket edeceğine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bundan sonraki süreçlerde ise gümüş fiyatında tüm zamanların en yüksek seviyesinin gündeme gelebileceğinin ön görüsünde...