29 / 03 / 2024

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi, Bünyamin Öztürk tarafından 86 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi! Çok değer kazanacak...

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1831 Ada 16, 17, 18,19, 20 ve 23 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bugün gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Yatırımcılar hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüş düştü diyenler yanılyor dedi! Böyle oltalara düşmeyin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın, gümüş, dolar, borsa ve petrol fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Haberi

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi, Bünyamin Öztürk tarafından 86 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi iş konusu; Otel işletmeciliği yapmak. Şirket ana sözleşmesinde yazılı olan hususlarda faaliyette bulunmak. 


Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi adres: Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi,...