26 / 04 / 2024

Gün Gayrimenkul Kiralama iletişim

Gün Gayrimenkul Kiralama iletişim

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor. Peki emlak vergisinden kimler muaf? İşte merak edilen soruların cevapları...

Konut sitelerinde günübirlik kiralama eziyeti son buluyor!

Site yönetim hizmetleri veren Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay yaptığı açıklamada “Airbnb Kanunu” şeklinde bilinen Kanun’un, sitelerde hayatı bazen çekilmez hale getiren ve site sakinlerini canından bezdiren günübirlik kiralamayı eziyet olmaktan çıkaracağını belirtti.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün!

Vergi takvimine gayrimenkul gelir vergisi beyanname ve 1. taksit dönemi Mart ayı itibarıyla başlamıştı. Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün kaldı...

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama iletişim Haberi

Gün Gayrimenkul Kiralama iletişim

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar...