19 / 04 / 2024

güncel iş ilanları 2022

güncel iş ilanları 2022

Türkiye İş Kurumu 92 bin kişiyi işe alınacak. Söz konusu pozisyonlar için deneyimsiz ve ilkokul mezunu herkes başvuru yapabilir.

Volvo S60'a Kasım'da zam yok! İşte Volvo S60 güncel fiyat listesi...

Volvo'nun kasım ayı fiyatları açıklandı. Kasım 2023 için Volvo S60'un fiyatı ne kadar? İşte Volvo S60'un güncel fiyat listesi...

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

İş arayanlar vatandaşlar hemen hemen her gün İŞKUR’un güncel web sayfasından araştırmaya yapmaya devam ediyor. İŞKUR bu kapsam kamu ya da özel sektör fark etmeksizin her sektörden güncel iş ilanlarını yayımlamaya da sürdürüyor.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

Fiat'tan araba almak isteyenlere müjde! Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları

Son zamanlarda artan fiyatlar milyonların odağında yer alıyor. Zamlardan araba piyasası da nasibini aldı. Araba fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ederken, Fiat'tan sürücüleri sevindiren haber geldi. Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları.

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

İŞKUR duyurdu! Tam 15.257 kişi istihdam edilecek! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlar İŞKUR’un yayınlanan güncel iş ilanlarını takip etmektedir. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 29 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları son dakika haberine göre düşüş yaşayacak. Bu gelişme araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği güncel akaryakıt fiyatlarını etkileyecek. Brent petrol fiyatlarındaki değişkenlikler de dünya genelinde akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

İŞKUR ortaokul mezunu ve KPSS’siz personel alacak! Başvuruyu kaçırmayın son 2 gün!

İş arayanlar İŞKUR’un güncel iş ilanlarını takip etmektedir. İŞKUR yeni iş ilanlarını açıkladı. İşte detaylar!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Son dakika haberine göre, milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. BP, Opet, PO ve Total gibi markaların 16 Nisan 2023 tarihli fiyat listelerine göre, illere göre benzin, motorin ve LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

güncel iş ilanları 2022 Haberi

güncel iş ilanları 2022

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla toplamda 92 bin işçi alınacak. Söz konusu pozisyonlar için ilkokul mezunu ve deneyimsiz herkes başvurabilir. Sınav şartı aranmayan pozisyonlar için temizlikçi, garson, özel güvenlik, elektrikçi gibi birçok meslek gruplarında alım yapılacak. 

92 BİN KİŞİ ALINACAK

İş arayanların sık sık ziyaret ettiği İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 92 bini aşkın personel için açık kadro yer alıyor. Söz konusu ilanlar arasında en fazla beden işçisi, temizlik ve güvenlik görevlisi, satış danışmanı yer alıyor. Personel alımları için gelen son dakika açıklamaları merakla takip ediliyor. 

Peki söz konusu ilanlara nasıl başvurulur? İŞKUR işçi alım ilanına nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

EN ÇOK HANGİ MESLEKTEN ALIM YAPILDI?

Türkiye İş Kurumu 2022 yılının ilk 2 ayında 309 bin 907 açık iş...