28 / 03 / 2024

Günyüzü İnşaat ödül aldı

Günyüzü İnşaat ödül aldı

Avrupa'daki ticari ve konut alanındaki yenilikçi projelerin değerlendirmeye tabi tutulduğu, "European Property Avvards 2014" ödülleri, Londra'daki gala gecesinde açıklandı. Gecede, Günyüzü İnşaat ve Liv Yapı ödül aldı

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Günyüzü İnşaat ödül aldı Haberi

Günyüzü İnşaat ödül aldı



Avrupa'daki ticari ve konut alanındaki yenilikçi projelerin değerlendirmeye tabi tutulduğu, "European Property Avvards 2014" ödülleri, Londra'daki gala gecesinde açıklandı.


Merkezi İzmir'de bulunan RSG İç Mimarlık, jüri değerlendirmesine Günyüzü İnşaat ve Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen bin 471 dairelik konut grubu için tasarlanan satış ofisi projesi ile katıldı. Etkinlikte birincilik için yarışan projeler arasına girip ödüle layık görüldü.



Posta...