19 / 04 / 2024

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

25 Ocak Çarşamba günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları dolar ne olur? sorusuna yanı aramaya devam ediyor. İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın...

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında kuruldu.


Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, is yeri, ticarethane insaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak 2.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf,açık arttırma, eksiltme,...